Így néz ki egy felrobbant Skyline motor belülről.

2020.06.12. 17:04
0 hozzászólás

A Nissan Skyline már évtizedek óta megbecsült helyet foglal el az autóbuzik szívében, a Szent Grál pedig a Nissan Skyline R34 GTR, és az ebben lévő RB26 motor. Legendák szólnak arról, hogy hány száz lóerősre húzták fel a gyári motorját. A Youtube-on sok videót találunk, amelyben ezer lóerő fölé húzott kocsikkal szaladgálnak az emberek. Ezek a motorok már a világ összes pénzéből épített műszaki csodák, de mutatják, hogy mit lehetne belőlük kihozni. Itt most rombolunk fogunk némi legendát, mert Borsa kollégám korábban egy olyan cégnél dolgozott, ahol japán turbós motorokat is tuningoltak, ő is épített a saját kezével nem egy 600-800 lóerős motort, tehát első kézből tudja, hogy mire képesek ezek a motorok gyári állapotunkban. Az ő autójában egy RB25 kódra hallgató motor van, és sajnos ennek a történetnek itt jött el a vége.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.