Mennyire olcsó az olcsó játszós autó

2020.07.14. 18:04
3 hozzászólás

A beszélgetésekből folyamatosan kiderül, hogy az olvasóink között is sok olyan ember van, aki hasonlóan beütötte a fejét, mint én. Mindenki szövögeti az álmokat, hogy összerak valami játszós autót, amivel szépen elfűzi keresztben, dől a füst a hátsó kerékről, a szája pedig fülig ér. Az autósportok közül talán a drift az, amelyiket a legkisebb pénzből lehet űzni hobbi szinten. Verseny szinten aztán elszaladnak a költségek, de mi csak játszani akarunk. Kell egy viszonylag erős (150 lóerő is elég) hátsó kerék hajtású kocsi, valami futómű alá, gumis kukájából felgumizzuk, és mehet a csapatás. Elviekben ilyen egyszerű, aztán jönnek a buktatók, és rájövünk, hogy amit kitaláltunk a haverokkal, vagy olvastunk a neten, az nem működik, vagy nem úgy, ahogy mi azt elképzeltük. Ebben a sorozatban sorra vesszük, hogyan kellene nekiállni, milyen lépésekből áll össze, és leginkább mennyiből lesz készen, hogy már csak tankolni kelljen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.