Egy Jazzt sem csak szeretni lehet

2020.08.02. 16:53
9 hozzászólás

Szerettem... - tapasztalatok egy Suzuki Ignissel

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Futómű mindenen elmegy, útpadkára szűk parkolásnál felmásztam mindig. Viszont ha üres hátul akkor pattog (nyilván a merev híd miatt), meg egyébként is folyamatosan dülöngél enyhén állandóan jobbra-balra mint az elől/hátul merev hidas terepjárók. Körforgalom max 20 km/h. Utazni hosszabb útra: nehéz vele annyit mondok. 

Koncz Jani tapasztalatai a saját Ignisével

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Kényelmes, vagány francia egyterű - olvasónknak bejött a Renault Grand Scenic

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Rögtön az elején a helykínálat miatt ki is szórtuk a SUV-okat. Se a Skoda Kodiaq-ban se a Seat Tarracoban nem volt elegendő hely a második sor középső ülésén, plusz ott volt a kardán alagút is középen.

Winkler ezért nem venne Grand Scenicet

A kis szerethető, kopott olasz dög - sűrű élete volt a Fiat Bravonak

71885

2013-ban került a családunkba a Bravo, édesanyám párjának első autójaként. Nagy öröm volt, ugyanis évek óta nem volt már kocsink, nagyon jól jött, mondjuk kapásból féltengely cserével indult a kapcsolat.

...is meg nem is - olvasónknak vegyes érzései voltak a Honda Jazz-el kapcsolatban

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ez a tizenvalahányadik autóm, egyik sem párásodott belül ennyire. Nem tudom az okát. Rendkívül takarékos (vékony) a festés. Ajánlatos az alvázvédelem. Átlag felhasználó ne is próbáljon országúton fényszóróizzót cserélni.

A Becsületesnepper kedvence Stump Bandi tollából

Nagycsaládos autó pár kompromisszummal - az egyre kisebb egyterű palettáról a VW Touran nyert

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A család bővülése miatt elérkezett az idő a kategóriaváltásra. Így hogy a normál személyautók nem jöhettek szóba, és az egyterűek termékpalettáját megtépázta a SUV-osodás, kicsit keserű szájízzel, de nekiálltunk a keresgélésnek. Milyen választás az ésszerű és a célszerű? Ez a kérdés motoszkált a fejünkben, a már gyér kínálat tükrében.

Pista és a Tannis tesztes Touran

Korábbi merítése a Totalcaron

Egyszer felgyújtanád, ettől függetlenül imádod
A szerelők sem hitték el, ilyet még nem láttak. Mikor kész lett és mentem érte, viccelődtek is, hogy ne driftelgessek vele majd annyit ezentúl, mondom, eddig sem drifteltem.
Pályán király, máshol hitvány
Olyan autót akartam, ami fiatalos, vannak benne extrák, nem eszik sokat, de azért megy is. Szerintem nincs még egy autó a piacon, aminek ennyi típushibája van.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.