Egy Jazzt sem csak szeretni lehet

2020.08.02. 16:53
8 hozzászólás

Szerettem... - tapasztalatok egy Suzuki Ignissel

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Futómű mindenen elmegy, útpadkára szűk parkolásnál felmásztam mindig. Viszont ha üres hátul akkor pattog (nyilván a merev híd miatt), meg egyébként is folyamatosan dülöngél enyhén állandóan jobbra-balra mint az elől/hátul merev hidas terepjárók. Körforgalom max 20 km/h. Utazni hosszabb útra: nehéz vele annyit mondok. 

Koncz Jani tapasztalatai a saját Ignisével

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Kényelmes, vagány francia egyterű - olvasónknak bejött a Renault Grand Scenic

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Rögtön az elején a helykínálat miatt ki is szórtuk a SUV-okat. Se a Skoda Kodiaq-ban se a Seat Tarracoban nem volt elegendő hely a második sor középső ülésén, plusz ott volt a kardán alagút is középen.

Winkler ezért nem venne Grand Scenicet

A kis szerethető, kopott olasz dög - sűrű élete volt a Fiat Bravonak

71885

2013-ban került a családunkba a Bravo, édesanyám párjának első autójaként. Nagy öröm volt, ugyanis évek óta nem volt már kocsink, nagyon jól jött, mondjuk kapásból féltengely cserével indult a kapcsolat.

...is meg nem is - olvasónknak vegyes érzései voltak a Honda Jazz-el kapcsolatban

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ez a tizenvalahányadik autóm, egyik sem párásodott belül ennyire. Nem tudom az okát. Rendkívül takarékos (vékony) a festés. Ajánlatos az alvázvédelem. Átlag felhasználó ne is próbáljon országúton fényszóróizzót cserélni.

A Becsületesnepper kedvence Stump Bandi tollából

Nagycsaládos autó pár kompromisszummal - az egyre kisebb egyterű palettáról a VW Touran nyert

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A család bővülése miatt elérkezett az idő a kategóriaváltásra. Így hogy a normál személyautók nem jöhettek szóba, és az egyterűek termékpalettáját megtépázta a SUV-osodás, kicsit keserű szájízzel, de nekiálltunk a keresgélésnek. Milyen választás az ésszerű és a célszerű? Ez a kérdés motoszkált a fejünkben, a már gyér kínálat tükrében.

Pista és a Tannis tesztes Touran

Korábbi merítése a Totalcaron

Fillérekből közlekedős
A kínálat aljáról, országjárás nélkül kerestem helyváltoztatásra alkalmas tárgyat, melyet végül lakhelyemtől három percre találtam meg egy Suzuki Swift formájában.
Gazdasági totálkár? - Második felvonás
Amikor megtörtént a PD elem kábelköteg cseréje, nagyjából egy óráig semmi baja nem volt az autónak...

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.