Nyugdíjastól vett Yaris is lehet selejt

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.08.23. 09:13
26 hozzászólás

A selejt

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Első tulajtól, megkímélt, keveset futott, végig márkaszervizben szervizelve, beszámítási áron elérhető. Igazi csoda. Le is csaptam rá gyorsan. Kicsit több pénzért 2016-ra már csak egy kategóriával kisebb autóba tudtam beleülni, de nem számított, hiszen legalább ismert az előélete.

Papp Tibi 8 évvel ezelőtt ilyennek látta a használt Yarist

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Hűséges Eb:D

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Családunkban több mint 16 évig volt ez az öreg B4 es Passat kombi. Hatalmas lábtér elől hátul, bőven van benne hely mindenhol, modern standardok mellett csak a szélessége tűnik csekélynek. 12 szer jártuk meg vele Horvátországot mindenféle probléma nélkül, dugig rakva+tetőbox tele 7 liter/100km! 

Vályi Pista és a Passat kombi

Az "unalmas" prémium

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Korábbi kellemes tapasztalataink miatt vásároltunk ismét egy Passatot a B4 es után. PD-s negatív kritikái miatt a B5 szériát kompletten illetve a B6 PD-ket kihagytuk inkább az életünkből, így vettük a kicsit fiatalabb és drágább CR motorosat.

Az autó, amin a fél szerkesztőség végigment

Lomha, megbízható talicska szenvedély nélkül

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Muszáj vásárlás volt kellett egy autó munkába járni és szállítani, olcsó autót kerestem 1 évre ami bírja, ezekről sokat olvastam így vettem is egyet nem volt fontos semmi csak motorikusan legyen jó többi nem számított. 

Dombovári Misi élményei a Corsával

Egy biztos: ez a jövő!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tesztelhettük a boltba menésre (vajon elég-e a sima bevásárlásra ez a semmi kis csomagtartó - na arra pont elég), illetve a vidéki utakra (családi víkendház a Balaton-felvidéken, nagyszülők egy Pest megyei faluban). Az már biztossá vált, hogy a 160-200 km távolságokat simán be lehet vállalni, ha a célállomáson egy konnektor vár majd ránk. 

Stump Bandinak is bejött az i3

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.