Nyugdíjastól vett Yaris is lehet selejt

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.08.23. 09:13
26 hozzászólás

A selejt

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Első tulajtól, megkímélt, keveset futott, végig márkaszervizben szervizelve, beszámítási áron elérhető. Igazi csoda. Le is csaptam rá gyorsan. Kicsit több pénzért 2016-ra már csak egy kategóriával kisebb autóba tudtam beleülni, de nem számított, hiszen legalább ismert az előélete.

Papp Tibi 8 évvel ezelőtt ilyennek látta a használt Yarist

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Hűséges Eb:D

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Családunkban több mint 16 évig volt ez az öreg B4 es Passat kombi. Hatalmas lábtér elől hátul, bőven van benne hely mindenhol, modern standardok mellett csak a szélessége tűnik csekélynek. 12 szer jártuk meg vele Horvátországot mindenféle probléma nélkül, dugig rakva+tetőbox tele 7 liter/100km! 

Vályi Pista és a Passat kombi

Az "unalmas" prémium

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Korábbi kellemes tapasztalataink miatt vásároltunk ismét egy Passatot a B4 es után. PD-s negatív kritikái miatt a B5 szériát kompletten illetve a B6 PD-ket kihagytuk inkább az életünkből, így vettük a kicsit fiatalabb és drágább CR motorosat.

Az autó, amin a fél szerkesztőség végigment

Lomha, megbízható talicska szenvedély nélkül

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Muszáj vásárlás volt kellett egy autó munkába járni és szállítani, olcsó autót kerestem 1 évre ami bírja, ezekről sokat olvastam így vettem is egyet nem volt fontos semmi csak motorikusan legyen jó többi nem számított. 

Dombovári Misi élményei a Corsával

Egy biztos: ez a jövő!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tesztelhettük a boltba menésre (vajon elég-e a sima bevásárlásra ez a semmi kis csomagtartó - na arra pont elég), illetve a vidéki utakra (családi víkendház a Balaton-felvidéken, nagyszülők egy Pest megyei faluban). Az már biztossá vált, hogy a 160-200 km távolságokat simán be lehet vállalni, ha a célállomáson egy konnektor vár majd ránk. 

Stump Bandinak is bejött az i3

Korábbi merítések a Totalcaron

Az autó jó, az asszisztens rendszerek életveszélyesek
... de sajnos van sok dolog, ami lehúzza az értékelést. Ezek egy része csak kellemetlen, bosszantó, de sajnos van, ami konkrét életveszélybe sodorja a vezetőt.
Egyszer felgyújtanád, ettől függetlenül imádod
A szerelők sem hitték el, ilyet még nem láttak. Mikor kész lett és mentem érte, viccelődtek is, hogy ne driftelgessek vele majd annyit ezentúl, mondom, eddig sem drifteltem.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.