Csak azt a szoftvert tudnám feledni

Válogatás a legfrissebb ítéletekből

2020.08.30. 16:45
36 hozzászólás

Szép, de buta - Volvo XC60

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Azért írok hosszabban, mert alapvetően csalódott vagyok, pedig egy szép, új, jól felszerelt autóban tetszeleghetek. Minek is picsogok? Hajtottam többféle autót (Suzuki, Audi, Range Rover, Subaru, Nissan, Kia, VW), új is volt közöttük, de egészen mostanáig mindig többet vagy azt kaptam, amire számítottam.

Ilyen az XC60, ha erős

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Csak azt a szoftvert tudnám feledni  - Škoda Octavia

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2020-ra a Škoda minden tőle telhetőt megtett azért, hogy levetkőzze magáról az "...ahhoz képest, hogy Škoda" jelzőt, ami többnyire sikerült is neki. Csak az az ótvaros szoftver ne lenne benne...

Winkler és az új Octavia

Abólbébe - Mitsubishi Space Star

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A vezérléscsere és szíjak /itt új szereplő volt a vízpumpa is/ anyaga 162 EZER. Az ANYAG. A kuplungszerkezet 184 EZER Az anyag. A váltókar kulissza lötyögést meg nem tudja azt meg kellene nézni, de úgy gondolja 600 felett lesz a vége, mert több mint 10 óra a munka, Én meg arra gondoltam, hogy bezúzatom az autót mert most, hogy MINDENE jó talán ér 600-at. Arra is gondoltam, hogy mi lesz azokkal a drága új, esetleg dízel, Kettős tömegű lendkerekes,részecskeszűrős, turbós nagyobb kategóriás csodákkal 1-2 százezer múlva?? Mennyit lehet azokra rákölteni? Meg a szervizek értenek is majd a dolgukhoz? Mert az én faék egyszerű kisautómhoz sem.

A Space Starral Csikós "csapatott" a Tannis teszten

Rifter (a család kedvence) - Peugeot Rifter

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A motorizációval kapcsolatban (1.2 Puretech 110le) teljesen elégedett vagyok vele, nem egy versenyautó, de a mindennapi használatban szépen helytáll. (nem az ördögtől való a 3 henger)

A családtámogatási pályázat egyik sztárját Papp Tibi tesztelte

Célszerszám - Isuzu D-Max

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mivel egy előbbi Isuzu változatot már 220e km-n át hajtottam, egyébként megvan, a vállalkozás ifjabb tagjai hajtják, kutya baja, erről bővebben írtam Szürke és eminenciás címmel, ezért talán egy kissé Isuzu fixált vagyok, és nem is nagyon nézegettem mást csak ezt a márkát és a Toyotát.

Ezt az autót valaki megvette, 24 e km és 16 hónap után rájött, hogy ez neki nem annyira felel meg mert a csomagtartó, vagy egyáltalán a pickup mint autó nem az ő világa, beszámíttatta valamilyen személyautóba, én a szalonból vettem, direkt kerestem ilyen bemutató vagy kis futásteljesítményű járművet, mert nálam az autó a címnek megfelelően elég sokat van használva, gazdaember vagyok, ha 0 km-est veszek, nekem azzal is másnap, mikor elhoztam, menni kell földúton (terepen), arra meg egy "használt" autó is tökéletesen megfelel, az árkülönbözetből meg adnak kb 65 000 km-re való üzemanyagot.

Egy munkás pickupnál nem árt, ha terepen se veszik el

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.