Az ország legszebb Opeljei - 2. rész

2020.09.03. 17:53
11 hozzászólás

Nem rég meghirdettük, hogy  Keressük az ország legszebb Opeljét . A felhívásra több mint 130 nevezés érkezett, ezeket ezúton is köszönjük! Rengeteg szép, érdekes, különleges autó közül szűkített le végül a Totalcar  szigorú  zsűrije egy 12 tagú listát. A lista első 3 tagját ebben a korábbi posztunkban mutattuk be, most pedig ismerjetek meg újabb három pályázót.

Bara László - Opel Combo S (1998)

1998-as Opel Combo . Eredetileg 1.7 Isuzu. 9 év alatt alakult át teljesen. Fordítva nyíló ajtók, teljesen egyedi ajtó hátul. Komplett Porsche karosszériával, futóművel lett beépitve alá motor, váltó, stb... 400 lóerős lett. Egyedi megoldások vannak az egész autón. Porsche belső, varrógép a motor helyén, de oldalakon keresztül írhatnám.

Jenei Viktor - Astra F GSi 16V (1993)

Sérülten vásároltam, a gyári állapot volt a cél, még sajnos nincs készen.

Suszti - Opel Kadett B Coupe Rallye (1973)

Régóta szerettünk volna restaurálni egy ilyen típusú Opelt. Hosszas keresgélés után Szlovéniában találtunk rá. Szűk egy évig tartott a restaurálás, amikor is próbáltunk teljesen megfelelni a gyári paramétereknek. Úgy érezzük, és a számtalan visszajelzés is alátámasztja munkánkat, sikerült. Fogadjátok szeretettel!

Most pedig szavazzatok, melyik szerintetek a legszebb:

A LEGSZEBB EZEK KÖZÜL A...

Aki a legtöbb szavazatot kapja 2020.09.24. 16 óráig, hazaviheti egy hétvégére az új Opel Grandland X Hybridet.

A játékot az Opel támogatta.