Így néz ki egy marék elégedett autóvásárló

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.11.29. 19:46
4 hozzászólás

Meglepően jó vétel volt - Kia Rio

39915

Tizenhárom év és 334 000 km után frissítem az autóval kapcsolatos +- listát az autóval kapcsolatban. Ami a lényeg: az eddig eltelt idő után továbbra is tartom a véleményemet: jó vétel volt.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Kényelmes és takarékos nagyautó  - Toyota Camry

72097

A preferenciák között 3 dolog szerepelt: benzines, automata, japán - így sikerült eléggé leszűkítenem a kört, Accordokat, Avensiseket nézegettem ebben az árkategóriában, ahol egyszer csak szembejött velem a Camry. Tetszett, hogy hybrid, nagy, a Prius-szal ellentétben autó formája van és mivel ritka, nem fáradt el a dizájn úgy, mint pl. egy Passat esetén

Erős Pista - Abarth 595 Pista

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Szóval az úgy volt... hogy volt egy erős autóm (1998 911 Carrera, 300LE), meg egy cuki autóm (2017 500, 69LE). Mivel elszaporodtak a járművek és a gyerekek is a családban, racionalizálni kellett, ezért úgy döntöttem, összevonom a kettőt, és lehetőleg az előnyök kerüljenek előtérbe, ne a hátrányok (fenntartási költség, teljesítmény).

Kék villám - VW Passat

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Sajnos nem hagyhatom ki, de a korábbi óra helyén most a vészvillogó gombja és Passat felirat található. Látom a spórolási próbát, de szerintem ez rossz változás. Kérem vissza az órát...

Amire vettem arra (közel) tökéletes - Toyota RAV4

72099

Azzal kezdeném, hogy alapvetően nagyon tetszik az autó kívülről-belülről, szerintem ár/érték arányban az egyik legjobb ami kapható ma a piacon, de azért van pár idegesítő dolog, amit nem értek. Sok tesztet lehet róla olvasni, inkább csak azt emelem ki, ami engem a közel 30 000 km alatt megfogott.

Korábbi merítések a Totalcaron

Városi kisautó, igáslóként használva
Mindent kibírt, ami szinte hihetetlen. A lengéscsillapítók is egyszer voltak még csak cserélve benne.
Miért Porsche?
Azzal mentegethetem magam, hogy ez egy befektetés, minden évben többet fog érni, és milyen menő lesz már, hogy 60 évesen 25 éves young timerrel kavarok.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.