Így néz ki egy marék elégedett autóvásárló

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.11.29. 19:46
4 hozzászólás

Meglepően jó vétel volt - Kia Rio

39915

Tizenhárom év és 334 000 km után frissítem az autóval kapcsolatos +- listát az autóval kapcsolatban. Ami a lényeg: az eddig eltelt idő után továbbra is tartom a véleményemet: jó vétel volt.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Kényelmes és takarékos nagyautó  - Toyota Camry

72097

A preferenciák között 3 dolog szerepelt: benzines, automata, japán - így sikerült eléggé leszűkítenem a kört, Accordokat, Avensiseket nézegettem ebben az árkategóriában, ahol egyszer csak szembejött velem a Camry. Tetszett, hogy hybrid, nagy, a Prius-szal ellentétben autó formája van és mivel ritka, nem fáradt el a dizájn úgy, mint pl. egy Passat esetén

Erős Pista - Abarth 595 Pista

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Szóval az úgy volt... hogy volt egy erős autóm (1998 911 Carrera, 300LE), meg egy cuki autóm (2017 500, 69LE). Mivel elszaporodtak a járművek és a gyerekek is a családban, racionalizálni kellett, ezért úgy döntöttem, összevonom a kettőt, és lehetőleg az előnyök kerüljenek előtérbe, ne a hátrányok (fenntartási költség, teljesítmény).

Kék villám - VW Passat

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Sajnos nem hagyhatom ki, de a korábbi óra helyén most a vészvillogó gombja és Passat felirat található. Látom a spórolási próbát, de szerintem ez rossz változás. Kérem vissza az órát...

Amire vettem arra (közel) tökéletes - Toyota RAV4

72099

Azzal kezdeném, hogy alapvetően nagyon tetszik az autó kívülről-belülről, szerintem ár/érték arányban az egyik legjobb ami kapható ma a piacon, de azért van pár idegesítő dolog, amit nem értek. Sok tesztet lehet róla olvasni, inkább csak azt emelem ki, ami engem a közel 30 000 km alatt megfogott.

Korábbi merítések a Totalcaron

Lehet szeretni egy Mitsubishi Space-t?
Kopogós műanyagok, egyszerű műszerek, műanyagburkolatú ajtók, vastag filctollal tervezett kapcsolók... Ilyen az élet a Mitsu krumplijával.
Hogy utálom-e? Igen, a baltát belevágnám. És még ronda is
Menetteljesítmény? Szerintem az extrás lehet, mert ebben nincs. 100-ról előzni három miatyánkkal lehet, cserébe kapsz menetzajt.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.