Így autó még nem verte ki a biztosítékot

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2021.01.17. 15:33
27 hozzászólás

Nem tökéletes, de nem áll távol tőle - Renault Laguna

72197

Citroen C5 és Laguna III között vaciláltam - végül a sportosabb futómű (és a megbízható szerelő) győzött a kényelem felett. Németországba mentem ki az akkor újszerű autóért (műszaki szakértésben jártas kollégám is csak annyit tudott mondani, hogy ehhez nincs mit mondani). (AM)G mercik és Z8 BMW mellett futkározós autó volt...

Használtan mi ilyennek láttuk

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Öreg barátom, egy másik világból - Peugeot 406

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A 406 egy csoda. Elképesztően kényelmes, kombi, ezért minden belefér. Idős, nincs értéke, nincs presztízse, ezért használati tárgy - az autó van érted. HDI, részecskeszűrő nélkül: egy letűnt kor csodálatos műremeke. Alacsony fogyasztás, nagy nyomaték, megbízhatóság, alacsony fenntartás, a világból kimegy: 460'000 km de a rozsda fogja elvinni, most is 2 forgatás után indul, mínuszban is.

Bandi találkozása a 406-ossal

Így autó még nem verte ki a biztosítékot, pedig volt már pár... - Skoda Octavia 

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mikor átvettem, megkönnyeztem, olyan szép volt. Majdnem RS. Csont fekete, kívül-belül. DSG, nagy motor, hétzenés mint az Osztrák karórám, amire utoljára vágytam ennyire kb. 30 éve.
Most viszont, alig két hónap használat után sírok! Nem a nevetéstől, vagy az örömtől!

Csikós és az új Octavia

Keleti kelletlenség - Hyundai Santa Fe

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Rövid használat után rájöttem, hogy mennyire figyelmen kívül hagyja az agyam a beltér igényességét, ha a menettulajdonságokkal nem vagyok elégedett! Elképesztő az a kelletlenség ahogy megy. Nem véletlen, hogy csak dízel tesztautó van. Szeretnél egy kis sebesség többletet, nyomod a gázt egy kicsit, nem történik semmi. Nyomod egy kicsit jobban, semmi. Nyomod még jobban, hirtelen visszavált kettőt felbőg, rángatva megindul észreveszi, hogy ennyire azért nem nyomod, felvált.

És tényleg nem volt benzines tesztautó

2.0 D ( Ford PSA MIX) azt mondják sz@r, pedig JÓ - Volvo V70

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2019 Augusztusában döntöttem el , hogy kell egy V70 P3. Itthon javarészt automaták voltak ( geartronic) ami hát nem a VOLVO ékköve, ismerőskörben több VOLVO is van / volt ezzel a váltóval, egytől egyig hibásak voltak, pedig cserélték az olajat is, de igy sok bajuk volt vele.

Papp Tibi is barátkozott a dízel kombival

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.