Hogy utálom-e? Igen, a baltát belevágnám. És még ronda is

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2021.04.11. 14:41
23 hozzászólás

Doromboló vadálat - Jaguar F-Pace

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Bődületesen megy! 300Le, 700Nm 6,4mp 0-100, és ezt tudja is Német autópálya 240 és érzésre még volt benne craft! ( itt a fogyasztás 16~17l, de ha menni kell, hát menni kell). Csendesen suhan, és vadállat módon megy. A váltója szépen észrevétlenül teszi a dolgát.

Szoftverfrissítés??!

A telefon tükrözést nem tudja, a márkaszerviz nem tudja telepíteni azt a szoftvert ami képes rá!!! Németországban viszont igen! nem is értem, hogy lehetséges ez!!! Én azt hittem ez EURÓPA. Lehet, hogy odaát másképp látják.

Bolla Gyuri is barátkozott a nagymacskával

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Nem szép, de jó, megbízható - Citroen Nemo

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Nekem fontos volt az autóválasztásnál: kényelem, klíma, vonóhorog. Kényelmes elől és hátul is, viszonylag magas az üléspozíció (az XTR 2 cm-el emeltebb hasmagasságú). Nagyrészt autópályán használom (kb 300 km egyszerre), kb. 6 liter körüli a 100 km-enkénti fogyasztás, a sietéstől függően - 115 km/h körül 5,7 liter, 130 körül kicsit 6 felett. A családban van kisebb autó szintén 1,4 HDi motorral, az kb fél literrel kevesebbet fogyaszt.

Csikós a Nemo nyomában

Átmatricázott Kangoo - Mercedes-Benz Citan

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mercedes bőrbe csomagolt minek nevezzelek.

Amikor először megpillantod a 25centis célkeresztet, azt hiszed a puttyos Mekka vár rád, ami gyorsan szertefoszlik miután beülsz. Most akkor ez egy Renault Kangoo? Igen, csak jár mellé egy Mercedes lökhárító +2M forintért.

Behuppansz a kormány mögé, ami újrahasznosított wc ülőkéből készült, mert legalább annyira hajlik, rendelnél 2 sajtburger menüt Colaval, majd rájössz nincs pohártartó. Minek az egy puttyonyosba? Dógozzá’ k*csög, ne iszogassál -gondolná a főnököd.

Csak a bemutatón találkoztunk a csillagos franciával

Mazda6

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mivel az első generációs 6-os már meggyőzött és nem rontottak a külsőn, ezért 4 év és 150e km után újra a 6-os mellett tettem le a voksomat és nem bántam meg.

A külső talán szebb lett, a belső a még jobb minőségű anyagok miatt nekem "prémium" és a vezetési élmény egy klasszis! A belső sávot szépen takarítja a pályán és nem kell agresszívnak lenni, utat adnak :)

A nagy Mazda dömpingben hírszerkesztőnk is kipróbálta

Ipari hulladék - Skoda Rapid

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Belső: sportüléses változat, telén a tűzre gyújtósnak jó lenne, beállítani nem lehet, sehogy sem kényelmes. Kb. 30 perc után zsibbadok és fáj mindenem, gerinctámasz nem létezik. A könyöklő annyira puha, mint a zsalukő, így a kezed sem tudod pihentetni, de a térded be tudod b*szni a műszerfalba, mert hely az ott sincs.

Minden rideg, nyiszog, zörög... 1db értelmes tároló van a kocsiban összesen (ajtó).

A klímapanel önálló életet él, hol 1, 2 vagy 3as fokozatba kapcsol. Télen -10ben a lábad fix lefagy, mert a padló annyire szigetelt, mint egy tescos sátor. Az ülésfűtés legalább jó!

Vályi Pista találkozása a Rapiddal

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.