Kijött egy videó, amin hosszú percekig csapatják a porban egy Ferrari F40-nel

2021.06.30. 16:42
5 hozzászólás

Ha nagy hagyománya nincs is, időnként feltűnik a neten valaki, aki egy extrémdrága sportautóval nem sportautóknak való helyeken csapatja. A helyzet ritkasága és abszurditása miatt ez így már önmagában egy értékelhető tartalom, pláne az autós világban, így gátlások nélkül osztjuk meg ezt a nyolcperces videót, amin semmi érdemi nem történik azon túl, amit már leírtunk a címben is. 

Egy időben a Tax The Rich néven futó formáció volt, amely egymás után szórta a hasonló videókat Ferrarikal vagy Rolls-Royce-szal, de még azok is alibi autókínzások voltak ahhoz képest, amit a fenti videóban látható F40-es kap a porban. Amit amúgy jól láthatóan egész jól áll, és miért is ne tenné, egy igazi olasz sportautó 470 lóerővel, 580 Nm nyomatékkal, jó futóművel, jól összerakva. Szimplán csak szokatlan a szemnek az ilyen használat, aminek az oka egyszerű: az 1987 és 1992 között 1315 darabban legyártott F40-est jó ideje csak befektetésnek tartják, ára pedig kúszik felfelé, egymillió dollár alatt nem is nagyon cserélnek gazdát mostanság. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.