Volvo vagy BMW helyett lett ez

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2021.08.29. 16:08
10 hozzászólás

Metállkék élménybomba! - Renault Wind

72535

Úgy  vettem, ahogy nem szabad...fénykép után. Bonnban az afgán kereskedő megkérdezte, jön valaki megnézni? Mondtam, most? Koronavírus ebzárlat idején? (2021. január) Senki. Akkor hogy? Mondtam, elhiszem, amit mond:) Tréleres kiment, hazahozta.

Honosításnál egy hétig leveleztek-tanakodtak, mert ez a modell nem szerepelt az adatbázisban. Előző tulajdonosa Bettina néni, középkorú hölgy, hála Istennek megőrizte gyári állapotában, nem tuningolta szét (mint a többség). Persze, inkább spórolásból:)

Koncz Jani kalandjai a Wind-del

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Autobahnra való teknő - Toytoa Avensis

A kép illusztráció
A kép illusztráció

ég csak nem is akartam ilyen autót, mégis ez lett kapcsolatok révén és mivel a sarkon van egy Toyota szervíz/kereskedés. Apósom Toyotára esküszik, 25 autója volt, de ebből az utolsó kettő Toyota (Corolla Verso és Yaris), elmondása alapján a következő is az lesz (ebben már nem értünk egyet, miután dugó-gyűrű csere volt az új 1.33 motorban 150k intervallumban).

Na de ez a 2008-as Avi azért más tészta. Főleg azért, mert 2009-ben került forgalomba, így fél évvel az adott széria kivonása után kezdte el felfalni a kilométereket. Ez megy. 6 sebességes manuális váltó, 150 utazó, 2400 fordulat. Krúz. És csak koplal. Családdal, mosógéppel, sütővel, kerékívig leült kerékkel, plafonig rakott holmikkal.

Na de amikor nincs kirándulás...Isten áljda a környezetvédelmet, esküszöm mellette vagyok, de a város és helyben járás...Ennyi kokszot, undorítóságot, üszköt és az eddig élt dohányosok tüdejéből kikapart retket én még nem láttam. Persze mind az EGR szelepben, meg alatta a szívócsonkon, meg alatta a szívó járatokban és a szelepszárakon és a szelepeken és az égéstérben. Euro végtelen, köszönjük! Lehet vinni dióhéjazni tízezrenként.

Az Avensis fajtársai között

Mindig bárhová menetre kész - Jeep Grand Cherokee

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Véletlenül pillantottam meg, inkább Volvo-t vagy BMW-t néztem, de nem volt megbízható forrásból megkímélt használt darab. Poros volt szegény már egy ideje ott állhatott a budaörsi Jeep/FCA kereskedésben. Kértem egy próbakört egy hűvös márciusi reggel. Amint kifordultunk a szervizből rögtön eldőlt, megveszem. Tartottam tőle, hogy majd hogyan fekszi az utat, majd kicsit bólogat, imbolyog, de hamar meggyőzött.

Pista és a nagycsirke

Megy, de sokat fogyaszt, viszont tartós, ha figyeltek rá.. - Honda Accord

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az OKJ végén voltam és az addigi ideiglenes autó amit használtam (Mazda xedos6 2.0 v6) már kritikán aluli állapotban volt. Elmentem a hungexpo oldalában lévő sárga kerítéses autó kereskedésekhez körbenézni.Két kritériumom volt.

1. átírással mindennel együtt max 1 000 000 Ft

2. Legyen hozzá szervizeléses dokumentum és jó állapotban legyen.

Két lehetőségem maradt a végére. Egy Fiat stilo abarth vagy a Honda. A fiat 2.4es motorral volt amit én nem tudtam volna tankolni úgy hogy maradt a Honda.

Gyulavitéz talált a sportos Accord melé egy RX8-at

Kis kedvenc - BMW X5

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2020 júniusban vettem át, céges autónak.Többnyire 100km alatt van a napi közlekedés hossza.Amint lehet töltőn van,Tavasz, nyár, ősz időszakokban 70-85 km a hatótávolság, télen 55-65 km.Első olajcsere volt a napokban, 32.000 km-nél.Volt egy térkép frissítés, 12k , mondjuk ezt adhatták volna ingyen is.

Papp Tibi kétkedve fogadta a villanyos X5-öt

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.