Az ország kedvenc Suzukija - 2. rész

2021.12.16. 13:15
3 hozzászólás

Keressük az ország kedvenc Suzukiját! A beérkezett nevezésekből a Totalcar csapata kiválasztott 12-t, amit 3-as csoportokban mutatunk meg nektek. Itt is van a második kör, ha az elsőről lemaradtál, kattints ide.

inbound1718956213025863573 - Bednárik Zsolt

MaMMut - Suzuki Ignis Sport 2004

Két éve vásároltam. Nekem bakancslistás kisautó volt, de szerelem lett. Igazából egy igazi kis játékautó hülyegyerekeknek, és én pont ezt a célközönséget képviselem. Egy szett 30 mm-es ültető szettet illetve a 7x15-ös felniket leszámítva teljesen gyári, szeretném ezt így sokáig megőrizni.

Szabó Donát - Suzuki Vitara 1991

Pécsen születtem, mindig is a Mecsekben szerettem volna terepjárózni. Idén márciusban végre megengedhettem magamnak, hogy megvegyem a gyerekkori álmom, egy 30 éves fekete Vitarát. Azóta ezzel kirándulunk olyan helyeken, ahova nem mindenki juthat el autóval. :)

Vadkan Racing Team - Suzuki Swift 2000

Országúti cirkálóból versenyautó!* Az autó a 2000-es év legelején gördült le az esztergomi gyártósorról, az első tulajdonos egy ismerős idős úr volt, de sajnos 14 év elteltével már egészségügyi állapota nem engedte meg, hogy vezethessen, eztán került hozzánk, pontosabban egy kedves barátunkhoz, aki szintén nagyjából 4 évig hajtotta. Munkába járt vele, és néha még a vadászat miatt földúton is használta.

Miután egy újabb társra váltott, az autó nyugovóra tért a kert végében. 2019 nyarán jött egy ötlet, hogy induljunk el az akkori nyirádi 24 órás versenyen, és elkezdtük rendbe hozni az autót, az állapota szerencsére biztató volt, nem nagyon volt rajta rozsda és hasonlók, így viszonylag egyszerű volt a dolgunk... azóta már 3 versenyen is elindultunk vele, és rettentő sok élményt okozott nekünk

UI.: Azóta már 2 Suzukival indulunk hasonló versenyeken!

Most pedig szavazz!

Ha az előző 3 nevezőt is megnéznéd vagy rájuk szavaznál, kattints ide!

Keressük az ország kedvenc Suzukiját!

Idén 30 éves a Magyar Suzuki Zrt., ahol a nemrég bemutatott új S-Cross is készül. Ennek kapcsán játékot hirdettünk a Totalcar felületein: Keressük az ország kedvenc Suzukiját! Több mint 70 nevezés érkezett, melyekből a Totalcar zsűrije által kiválasztott 12 nevezett autó közül az olvasóink szavazhatják meg négy héten át, melyek a kedvenceik. A legtöbb szavazatot kapott nyertes autót önálló cikkben bemutatjuk, valamint a tulajdonosa egy hétvégén át tesztelheti az új Suzuki S-Crosst. Az új S-Cross technológiai újdonságait bemutató PR-cikk itt olvasható.

A játékot a Magyar Suzuki Zrt. támogatta.

Ha kíváncsi vagy, milyen egy valóban kipróbált Swift, nézd meg korábbi videónkat: