Az ország kedvenc Suzukija - 4. rész

2021.12.30. 13:06
1 hozzászólás

Utolsó körhöz érkezett a Keressük az ország kedvenc Suzukiját! játékunk 12-es listájának bemutatása. Az első cikkben gyári Kizashi és reszelt Swiftek voltak, a másodikban egy Ignis Sport, egy vagány Vitara és a Vadkan Racing Team Swiftje, legutóbb pedig egy gyári(!), turbós, ezres Swift, egy skót Swift Sport és a 15 éves Zelenák Olivér csapatós GA Swiftje mutatkozott be. 

factory - András Hegedűs.png

És akkor jöjjenek az új versenyzők:

Gábor - Suzuki Swift GL 1997

2012 ben került hozzám. Nagyapámtól örököltem. 2016 ban még futárkodás közben kezdtem dolgozni rajta, és mindenféle kényelmi extrákkal felszereltem, hogy igazi luxis Suzuki legyen belőle.

Ungoá - Suzuki Swift 1.0 2000

2019-ben vettem egy S-cross-t, amit sajnos 267 km-rel 3 naposan totálkárosra törtek. Kellett egy mászkálos autó addig, míg a helyzet tisztázódik. Újra Suzikara esett a választásom, de a pénztárcám, csak egy régi modellt engedett meg és ezt is kuplung- (nagyon-nagyon csúszott) és fékhibásan tudtam venni (gyakorlatilag nulla volt a fék). Mivel nem volt pénzem szerelővel megcsináltatni, ezért magam kuplungoztam újra és újítottam fel a féket. Sajnos, ezen generációs Swiftek rákfenéje az enyémet is utolérte. Géptető és a első kerékjárati ívek erősen korrodáltak voltak. Elemek cseréje után a géptető fehér alapozást kapott és ekkor jött az ötlet, hogy egy kicsit különlegessé teszem a kis Rettenetemet. Képeken látszik... :-D

Fazekas Garage - Hacsizuki

Swift alakú kézműves élményautónk hátsókerékhajtású, szívvel-lélekkel készült eszeveszett egy valami.

A Fazekas Garage Youtube csatornáért kattints ide.

Most pedig jöjjön a szavazás!

Ha az előző 12 nevezőt is megnéznéd vagy rájuk szavaznál, kattints ideide és ide.

A szavazás zárása: 2022.01.06. déli 12 óra

Keressük az ország kedvenc Suzukiját!

Idén 30 éves a Magyar Suzuki Zrt., ahol a nemrég bemutatott új S-Cross is készül. Ennek kapcsán játékot hirdettünk a Totalcar felületein: Keressük az ország kedvenc Suzukiját! Több mint 70 nevezés érkezett, melyekből a Totalcar zsűrije által kiválasztott 12 nevezett autó közül az olvasóink szavazhatják meg négy héten át, melyek a kedvenceik. A legtöbb szavazatot kapott nyertes autót önálló cikkben bemutatjuk, valamint a tulajdonosa egy hétvégén át tesztelheti az új Suzuki S-Crosst. Az új S-Cross technológiai újdonságait bemutató PR-cikk itt olvasható.

A játékot a Magyar Suzuki Zrt. támogatta.

A Hacsizuki a Tulaj a Pályán sorozatunkban is szerepelt, nézd csak!