Az unalom legfelsőbb foka

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2022.01.09. 17:35
4 hozzászólás

A fekete virus... - Alfa Romeo 156

69959

2 eve autovasarlasra kerül a sor..mindenhonnan hallom csak olaszt ne... En tipikusan "csakazertis" ember vok. 1.9 TD Tipot vettem imadtam , most joapam hajtja.

Tavaly nemis volt kerdes hogy olasz lesz a következö is...

Olasz autok elektronikaja rossz? Hol van benne olasz elektronika? Gazpedalalelmozdulas erzekelön a következö felirat allt: BOSCH azmeg ugye nem olasz...de sorolhatnam a többi elektromos egyseget is ugyanigy... A többi amit csereltem amugyis kopo ill cserelendö alkatresz volt.

Winkler és a 156 GTA

Böszmi - Audi Allroad Quattro

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A légrugótól féltem, bejött, mert mindkét első cserés lett. Ugyanakkor 11-12 évet kibírtak, és ~350e km-t a jó magyar utakon, azért az nem rossz.

Répa, retek, mogyoró - Fiat Tipo

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Azzal kezdem, hogy előtte Cromám volt, így nehéz annak a kényelmével összehasonlítani. Az ülések hosszú utakon kemények, néha kicsit fárasztó. Ennyi az összes negatívum amit le kell írjak.

Az unalom legfelsőbb foka - Mitsubishi Lancer

72683

Új autót birtokolni nagyon jó dolog, ugyanakkor némileg idegesítő is. Mikor jelenik meg az első karc, vagy leverődés, kopás a műszerfalon stb. Ezek idegesítőek annak akinek (mint nekem is) nagy érték egy új autó. 

Amire számítottam – bevált - Hyundai i30

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Minden autónk kap nevet, a rendszáma alapján, ő Lilike lett: kedves, fiatalos név, kellemes autó, akit illik kötelezően karban tartani, de cserébe teszi a dolgát. Magyarországi első forgalomba helyezés, szerviz könyvvel rendelkezett, semmi óratekerés, stb. huncutság. A kereskedő a telefonban előre megmondta, hogy egy fillért sem fog engedni az akkori árából. És tényleg így tett...

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.