Az unalom legfelsőbb foka

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2022.01.09. 17:35
4 hozzászólás

A fekete virus... - Alfa Romeo 156

69959

2 eve autovasarlasra kerül a sor..mindenhonnan hallom csak olaszt ne... En tipikusan "csakazertis" ember vok. 1.9 TD Tipot vettem imadtam , most joapam hajtja.

Tavaly nemis volt kerdes hogy olasz lesz a következö is...

Olasz autok elektronikaja rossz? Hol van benne olasz elektronika? Gazpedalalelmozdulas erzekelön a következö felirat allt: BOSCH azmeg ugye nem olasz...de sorolhatnam a többi elektromos egyseget is ugyanigy... A többi amit csereltem amugyis kopo ill cserelendö alkatresz volt.

Winkler és a 156 GTA

Böszmi - Audi Allroad Quattro

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A légrugótól féltem, bejött, mert mindkét első cserés lett. Ugyanakkor 11-12 évet kibírtak, és ~350e km-t a jó magyar utakon, azért az nem rossz.

Répa, retek, mogyoró - Fiat Tipo

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Azzal kezdem, hogy előtte Cromám volt, így nehéz annak a kényelmével összehasonlítani. Az ülések hosszú utakon kemények, néha kicsit fárasztó. Ennyi az összes negatívum amit le kell írjak.

Az unalom legfelsőbb foka - Mitsubishi Lancer

72683

Új autót birtokolni nagyon jó dolog, ugyanakkor némileg idegesítő is. Mikor jelenik meg az első karc, vagy leverődés, kopás a műszerfalon stb. Ezek idegesítőek annak akinek (mint nekem is) nagy érték egy új autó. 

Amire számítottam – bevált - Hyundai i30

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Minden autónk kap nevet, a rendszáma alapján, ő Lilike lett: kedves, fiatalos név, kellemes autó, akit illik kötelezően karban tartani, de cserébe teszi a dolgát. Magyarországi első forgalomba helyezés, szerviz könyvvel rendelkezett, semmi óratekerés, stb. huncutság. A kereskedő a telefonban előre megmondta, hogy egy fillért sem fog engedni az akkori árából. És tényleg így tett...

Korábbi merítések a Totalcaron

A változatosság gyönyörködtet
Ezek az autók szinte mindenben különböznek, de egy dolog mégis közös bennük: a gazdáik elégedettek.
Mazochistáknak ajánlom
Komplett motor kuka, de akkor automata váltó felújítás haveri áron, motor vásárlás persze haveri áron, turbó felújítás az is haveri áron.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.