Unod a reklámokat? Csinálj jobbat!

2022.01.22. 17:28
18 hozzászólás

Megvan, ahogy George Clooney habos szájszéllel azt mondja, hogy "What else"? Vagy amikor Janklovics Péter támasztja a 140-es Mercit és panaszkodik a Szigetre meg a Prodidzsájra? Esetleg amikor Fluimucil Ábel megkérdezi, hogy "De miért?"? Itt a lehetőség, hogy te is hipszter reklámszakembernek érezd magad és emlékezetest alkoss! 

A Tulaj a pályán sorozat és más videóink állandó támogatójaként az Eneos szpotjai is sokaknak ismerősek lehetnek a Youtube csatornánk rendszeres nézői közül. Úgy érezzük, hogy eljött egy új szpotnak az ideje, és a különböző Mohó Hiéna feladványoknál már megtapasztaltuk, hogy a Totalcar olvasói kreativitásban és humorban világbajnokok. Mivel az Eneos olajok forgalmazójától, a Szakál-Metaltól szabad kezet kaptunk, első körben hozzátok fordulunk, hogy odaverjünk a kreatív iparnak.

A feladat: készítsd 10 másodperces  reklámot az Eneos olaj népszerűsítésére, ami a Totalcar videói előtt jelenik meg.  Lehet néma, hangos, fekete-fehér, színes, álló vagy mozgó.

Ajánlott szöveg: A videót az Eneos támogatta.

Felhasználható arculati elemeket ide kattintva találsz.

További feltétel: csak jogtiszta, szabadon felhasználható képi és hangelemeket használj!

Készítsd el, töltsd fel, a linket pedig oszd meg velünk a Belsőség poszt kommentjében. Határidő: 2022.02.28. éjfél.

A győztest a Totalcar és a Szakál-Metal közösen választja ki, és ezt követően 1 hónapon keresztül jelenik meg Totalcar videók előtt. Emellett az első helyezett 70 ezer, a második 30, a harmadik 20 ezer forint értékű utalványt is kap a, ami a Szakál-Metálnál váltható be Eneos olajra vagy autóalkatrészre, szerszámra...amely a kínálatban szerepel. Készpénzre nem váltható. Az utalvány más kedvezményekkel nem vonható össze.

A részletes játékszabály ide kattintva érhető el.

via GIPHY

Hajrá!

A játékot az Eneos támogatja.