Nem kell félni a rendőrtől, mert lehet jó is

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2022.04.03. 15:59
1 hozzászólás

Hyundai Sonata: Netflixen viszont láthatod

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egy átlagos szürke hétköznap gondoltam egyet, felmentem a HAHU-ra, és korábban nem csináltam ilyent, de valamiféle indíttatásból a következők alapján kerestem: Legyen az autó szedán, legyen benzines, ne legyen 10 évnél idősebb, és 4 millió Ft-nál drágább, viszont legyen napfénytetős, na meg persze ázsiai.

...

A keresési feltételeknek pedig kiadta a több mint 60ezer hirdetett autóból a szűrésem alapján megfelelő találatokat, dobpergés: 1, azaz egy darabot!!!! Na jó, még volt pár Mercedes ha jól dereng, de ugye az nem ázsiai, és ENNYI! Az egy szem találat pedig nem más mint egy 2012-es Hyundai Sonata YF

Sonata? Hát az meg mifene? Az életbe’ nem hallottam róla. Tudtam hogy úgyse’ vesszük meg, de már első ránézésre piszkosul tetszett.

Zirig Árpád szonátája

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Élvezem vele az autózást - Honda CR-V

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tetszett a felszereltsége, az, hogy alapáron az összes fontos vezetéstámogató rendszer és a navigáció is benne van és ezek jól is működnek. Az viszont nem tetszett, hogy a felszereltségi szint választásakor csak azt kaphatod, ami a csomagban van. Én például szívesen lemondtam volna a bőrülésről, helyette inkább kormányfűtést választottam volna, de ez csak a legmagasabb felszereltségi szinten volt elérhető. És ha már bőrülés, miért nincs hozzá ülés hűtés?

Máté és a CRV

Röfike - Ford Transit

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tanyáról való Moldvába visszaköltözésünk okán (3 kölök) muszáj volt eddigi w124es Merci kombim helyére beszerezni valami hordozóeszközt. Marhák eladódtak, igyekeztem valamit összehozni az árukból. Első körben T1/Tn Merci, esetleg Sprinter volt vágyaim tárgya (már az ismert étolajfaló dízelmotor okán is), sajnos azokból milla forint környékén nem akadt érdemleges. Megnéztem egy nagyon fos állapotú 9 személyes T1-est Kecskeméten (tökéletesnek mondott igen fos állapotú), másik, teljesen felújított kasztnis 5 személyest Pesten eléggé csöpögő 2.4-es motorral, nem nagyon izgultam fel (iszonyat hangosak a Merci kombim után) . Sprinter csak 20 személyes busz formátumban jött elő a kívánt kettőfeles, nem CDI motorral. Renault, Citroen, Peugeot nem nagyon hatott meg. VW LT-ből nem nagyon lehet kifogni használhatót, nem mellesleg egy hármas Golf, meg a T4-es után nem izgatnak a foswágenek. Maradtak a tranyók kettőfeles szívóval. 52 lóerő :)

Nem kell félni a rendőrtől, mert lehet jó is - Ford Focus

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2020-ban vásároltuk a 2010-es Mk2.5-ös fehér fóka kombit, a típus ismerője már sejti, hogy ez bizony rendőr fókusz volt. És bizony nem téved, tisztában voltunk ezzel már vásárlásnál is, de ugye nem kilométert hanem állapotot veszünk és milyen jól tettük.

Stump Bandi és a rendőr Focus

A Denali - GMC Yukon

72814

Ford Mondeo-kat nézegettem. Nagyon tetszett/tetszik a forma, de benzinesből nem találtam a pénztárcámhoz való állapotban. Aztán Honda CR-V, Subaru Forrester, Legacy. Egyik sem győzött meg. Egyik kereskedésben láttunk a telep végében letámasztva egy leharcolt Yukon Denali-t. Megnéztem, nagyon tetszett, de nem volt komoly az ötlet. Aztán még hetekig nézegettem a Hondákat, de nem nagyon ment ki a fejemből a Yukon. Úgyhogy egy kanna benzinnel a hónom alatt és 2 barátommal elmentünk megnézni a Yukont.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.