Magyarország első elektromos Saxója

Válogatás a Népítélet írásaiból

2022.04.24. 14:13
1 hozzászólás

Magyarország első elektromos Saxója - Citroen Saxo Electrique

26694

Kettôs érzéssel jár egy ilyen autó birtoklása. Egyszer hízelgô, hogy nem sok futkos az utakon velem szemben és jelentôs közérdeklôdés is tapasztalható. Másrészrôl a pánikol a Citroen megbízhatóságról már megbizonyosodott tulaj, hogy hová vigye szervízbe ha baj van, vagy honnan szerezzen hozzá alkatrészt? Hiszen még az anyaországban is csak párezer futkos. Összesen 4000 darab készült ebböl a típusból.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Zsebrakéta - Renault 5

61146

A szempont a következő kocsira nézve: kis méret, olcsó fenntartási költségek. Nézegettem Corsákat, Tigrákat, aztán végül belebotlottam a neten a friss hirdetésbe, GTE eladó. Nem pont az olcsón fenntartható kategória, de a szerelem sosem racionalitás... Azonnal lecsaptam rá.

...

Egy barátom mondotta régen:

"Gyárit tegyél bele, vagy alkoss vmi k*rva nagyot, h megérje sz*pni vele."

Hálátlan ribanc! - Alfa Romeo 145

69200

Első autónak gondoltam jó lesz aránylag kicsi nem nagy motoros mégis kicsit különc gép. Hát mint a rendes szerelmi történet nagyjából így jellemezhető a viszonyom vele " Ez a baj a veszélyes nőkkel, szinte mindig vonzóak. Az ördög cukorkája.....A nő, aki tönkreteszi az embert már az első pillantásával." Azóta is nagyon nagyon sokszor gondolkoztam el azon, hogy milyen legyen a követkető autóm hát elég sokszor jön ki a képlet végeredményeként az Alfa. Az 145-öm tényleg szar volt ám amikor azokra a fél egy két órára összeállt egy friss szervíz után...Uram atyám a legbrutálisabb orgazmikus élény. leírhatatlan elmondhatatlan. Ott azonnal meg volt bocsájtva neki minden de tényleg minden a 10 liter alá csak ünnepnap délelőtjén bekukkantó fogyasztás a rengeteg szervíz a nem baj amíg a szerelő megycsinálja megyek busszal történetek. Kanyarodás vele? Hát uraim a gokart a megfelelő kifejezés. 

Mito vagy 145?

Hűsítő hófehérke - Fiat Tipo

56479

Mivel sok Tipos kollégától olvastam sokmindent, pláne a hibás elekromos dolgoknál, nekem semmi bajom az elektromos részekkel, mivel nem központi injectoros, így némileg kevesebb a hibalehetőség, de ez csak látszat.

A szerk. egykori (DGT!-s) autóját Bandi énekelte meg

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.