Környezetbarát RS - az autóipar tükre

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2022.05.01. 18:28
2 hozzászólás

Környezetbarát RS - az autóipar tükre - Skoda Octavia RS

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Sok típusból lehet konfigurálni de az előző autóban sok volt a méter és 2021 közepén jártunk 40 hetes szállítási időkkel, célszerűbb volt készletről választani valamit. Zöld rendszámra magasabb volt a lízingdíj plafon így a kereskedő udvarán ácsorgó környezetbarát RS még belefért.

Nem tűnt rossz ötletnek, viszonylag hasonlót konfiguráltam volna én is, ha már ez az alap. A hibridséggel sem volt gond, mert az otthoni töltés kompenzációját és céges töltőt is ígértek. Jól néz ki a matt szürke színnel, meg a 19-es felnikkel, rendszeresen megdicsérik. Amúgy meg egy jól felszerelt Octavia kombi, szóval mindenre elég. Mi baj lehet?!

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

A fedél nélküli nyomaték - BMW 330cd (E46)

72828

A 3.0 Mazda tribute után gondolkoztam valami hasonló nagytestű USA feelingben. Cheroke vagy Jeep wrangler volt a tervben.

A véletlen azonban azt hozta hogy egy ismerősöm megkért hogy segítsek neki eladni a BMW cabrióját. Megbeszéltük hogy elmegyek lefotózom és körbe kérdezek a barátaim között (….persze beleszerettem).

Zsolti és az E46

Sebes vonat - Mercedes-Benz Viano

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2006 augusztus végén vettük az autót. Az átadás előtti takaritás felületes, semmiképpen sem csillagos. A telephelyről már úgy gurultunk ki, hogy a motor ha volt kedve ment, ha nem akkor nem + esztétikai hibásan, amit elismertek és az alkatrész megérkezésekor azonnal javítottak. Másnap szervíz, 3 óra alatt orvosolták a motor problémáját.

Környezetbarát UFO - 2 in 1 - Hyundai Ioniq

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autót használtan vettük, 2.5 évesen, 28.000 km-rel. Eddig tényleg egy álom ez az autó. Szerintem a legracionálisabb választás napjainkban, legalábbis annak biztosan, aki úgy használja, mint mi. A hétköznapokon tisztán elektromosan el lehet vele járni, 0 benzin nélkül. 2-3 havonta hazautazunk a vidékre, akkor egy hétvégén belemegy 5-700 km. 130as tempónál 5 személlyel 5,1 literes volt a fogyasztás oda is, vissza is az M3-on (visszafelé araszolás is volt).

Rugd neki, ez bírja! - Fiat Fiorino

A kép illusztráció
A kép illusztráció

178e km vettem egy olasz cégtől. Ausztriába pizzafutárként dolgozott törököknél. Nem tudom, meyik állat piszkált bele, de 2000e fordulatig mint egy fickós egykettes lada, 2-3000-ig bitand, aztán a pokol. 2.dik-ban megforgatja az új gumikat. Ha nem bántod, 4.7L megelékszik. Amúgy 6L a max.

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.