18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mentsük meg a taxisokat vagy ne? Sumákoló biztosítók, kész a Cougar.

2012.05.31. 09:04

Mentsük meg a taxisokat vagy ne? Sumákoló biztosítók, kész a Cougar.

Parázs vitát váltott ki a szerkesztőségben a taxis-sztrájk. Egyik oldalon azok álltak, akik szerint nem kell mindenáron taxizni: ha nem megy, akkor nem megy, míg a másikon azok, akik gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek taxizás terén és árnyaltabban látják a dolgokat. Egyben azonban megegyeztünk: összetartás és létszámcsökkentés nélkül mindig a fuvarozók húzzák a rövidebbet.

Zách Dani, a közügyek felkent boszorkányirtója ismét érdekes anomáliával szembesült: bár a biztosítóknak rendelkezésükre áll egy közös adatbázis, mégsem tudják jól használni, ennek pedig leginkább önök láthatják kárát, amikor ripsz-ropsz bukják a bónusz-besorolásukat.

Ezen kívül megtudjuk, mi lett a hányatott Cougar sorsa és hogy Mr.Garrison hogyan tolt ki a tolakodó rendszerrel. Tartsanak ma is velünk!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.