Miben bízhat az zebrán gázoló?

Égéstér 443.

2021.06.24. 17:06

Friss Motoros Égéstér! Megvitatjuk az erős motorokat, illetve hogy van-e értelme párhuzamot vonni autó és motor között (spoiler: ragaszkodunk hozzá, de nincs). Ezen felül: túrázás Hayabusával, zebrán gázolás, amikor a motoros a vétlen - na, ezt hogy lehet megúszni? - és némi jósolgatás, ami kapcsán mostanra már kiderült, hogy ki ért igazán a motorsporthoz. A stúdióban Bistei, Guld és Zombi.

Szolgálati közlemény!

Az Égéstér nem szűnt meg, csak technikai finomhangolunk, hogy pontosan tudjuk mérni a hallgatottságot. Ez azért fontos, mert így tudjuk, hogy melyik adásokat szeretitek, és a jövőben olyat tudunk készíteni, amit ti is élveztek, nem csak mi szórakozunk jól. Emiatt fordulhatott elő, hogy valamelyik felületen (pl. iTunes) nem volt megtalálható az adás. Sokan írtatok (ez most nem influenszeri fordulat, hanem tényleg), hogy hiányoljátok a direkt linket a letöltéshez, ezt most visszatettük a végére. Aki Égésteret hallgatna, megteheti direktben itt a totalcar.hu-n, Spotify-ból, iTunes-ból, RSS-ből, vagy le is töltheti.

Innen letöltheted az adást MP3-ban.

Korábbi adások:

Egy másodperc alatt százon, 4G-vel fordul, kölykök készítik
A Formula Student a legmenőbb autóverseny, ami műszaki iskolással történhet, de van-e bármi értelme a földön egy betiltott hajtásmódot oktatni? Az Égéstér vendége Kiss Dávid és Kun János, a Formula Student East szervezői.
Lehallgat-e az autód?
A lehetősége lenne rá, de minek? Bezzeg ha izzót akarnál cserélni, vagy akkumulátort!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.