Így vesz autót a Becsületesnepper

2017.05.13. 06:25 Módosítva: 2017.05.13. 06:25

Imádunk új dolgokba vágni, ezért fél éve kitaláltuk, hogy élő előadássorozatot szervezünk azokról a témákról, amelyeket nap mint nap feldolgozunk a cikkeinkben itt, a Totalcaron. A Mesterkurzus ötletét Göbölyös Zsolttal csiszolgattuk hónapokon át, majd közösen döntöttük el, hogy az újság ingyenes és népszerű közönségtalálkozója, a Parkoló Parádé tökéletes helyszín a szórakoztató tanuláshoz. Először április 22-én vártuk a Parádé résztvevőit, hogy töltsenek velünk egy órát a budapesti Hungexpo Fogadóépületében. Kroneraff István, vagyis a Becsületesnepper huszonhat év autókereskedői tapasztalatát tette elénk, hogy a kispénzű családiautó-vadászok, a milliós hobbiautóért epekedő kezdők és a biztos döntések hívei is hazavihessenek valami fontosat, amit később gyakorlatra válthatnak. Az utóbbi hetekben rendszeresen jelentkező Nepperpercek videósorozattal és a Mesterkurzussal is azt szeretnénk elérni, hogy aki a monitor túloldaláról figyel minket, még árnyaltabban lássa a világot és hiteles információkat kapjon, hogy mert ez kell a szabad döntéshez. Dőljenek hátra, nyomják meg a gombot, kezdődik a Mesterkurzus!

Miközben önök az előadás egyórás felvételből megtudhatták, hogyan vesz autót a Becsületesnepper és hogyan ad el, mi már a következő Mesterkurzus lázában égtünk, hiszen éppen ma, május 13-án folytatjuk az élethosszig tartó tanulást a 15. Parkoló Parádén. Előadóink Novoth Tibor közlekedésgépészeti technikus, akinek eddig megjelent cikkeiben az autóhalál és feltámadás ezer arcával találkozhattak, illetve Göbölyös Zsolt a Totalcar állandó szerzője, aki mindent tud a hosszú és rövid olajcsere-ciklusokról, a szervizek sajátos logikájáról, valamint a régi és legújabb autók izgalmas műszaki megoldásairól.

Hogyan tedd tönkre az autód? Kérdezzük az előadás címében, ezért rengeteg rémtörténetre számítsanak, hogy a végén kiderüljön, mit kell tenniük, ha a legjobbat akarják adni szeretett autójuknak. A Hungexpo nagy parkolóján át (Budapest, Albertirsai út 12.) megközelíthető Fogadóépületben zajló Mesterkurzus ezúttal is pontban délután 4-kor kezdődik és tanácsos időben érkezni, mert legutóbb hamar megtelt a terem. Jöjjenek el, tanulni jó, a tudásunk az önöké!