Ez már a 3. Kamion EB és Fesztivál a Hungaroringen

Hirdetés
2017.08.09. 10:27 Módosítva: 2017.08.09. 12:42
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Augusztus utolsó hétvégéjén immár hetedik alkalommal rendeznek kamionversenyt a Hungaroringen. A mogyoródi aszfaltcsíkon először 1987-ben száguldottak ilyen monstrumok egészen 1990-ig, az új időszámítás 2015-ben kezdődött. Ekkor azonban már egy letisztult szabályrendszer szerint versenyeztek a kamionok.

Az Európa-bajnokság magyar állomása azonban nemcsak egy verseny, hanem jóval több annál! Az izgalmas futamokon túl, a rajongók testközelből csodálhatják meg a több tonnás monstrumokat a nyitott paddockban. Az augusztusi kamionfesztiválon a kamionok mellett a Blancpain Sprint Series és Sports Club mezőnye is helyet kap, itt azonban a luxusmárkák széles spektrumát vonultatják fel a résztvevők: a Bentleytől kezdve az Aston Martinon és Ferrarin át egészen a McLarenig.

1400.jpg2

Az augusztus 26-27-i Kamion Európa-bajnokság sztárja számunkra továbbra is a kétszeres Európa-bajnok kamionos Kiss Norbi, aki tavaly csapatot váltott és pályafutását a Tankpool24 Racingnél folytatta. 2016-ban már sokszor a dobogót is elérte a következetes munkának és tehetségének köszönhetően. A 2017-es évben is a folyamatos fejlődés volt a cél, a júliusi Slovakiaring-i győzelmek is bizakodásra adhatnak okot a szezont illetően. Kiss Norbi a bajnoki tabella második helyéről várja a folytatást.

Kamion EB és Fesztivál azonban nem csak látványos, izgalmakban bővelkedő futamai miatt vonzó, hanem színes családi programjai miatt is. A hétvégére nemcsak a lelkes szurkolókat várják a rendezők, hanem a rajongók családjait is, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan számos izgalmas és szórakoztató gyermekprogram, valamint extrémsport bemutatók várják az érdeklődőket. Az igazi fesztiválhangulathoz minden évben hozzájárul a Kamionkorzó: a külföldi bajnokságok hagyományait követve az előzetes jelentkezés és válogató után kiválasztott civil kamionok látványos felvonulására kerül sor.

1400

Mindenképp érdemes tehát kilátogatni a Hungaroringre augusztus 26-27-én, ahol látványos versenyekben, hangulatos családi programokban és mérsékelt árakban sem lesz hiány.

További információ: http://kamionfesztival.hu/

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.