Nissan Qashqai: emeld a tétet!

Hirdetés
2017.11.13. 11:19 Módosítva: 2017.11.13. 11:25
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Európa legnépszerűbb crossovere megújult, és jelentős prémium fejlesztéseket kínál, melyek alapjául a 2,3 millió tulajdonos véleménye szolgált.

A Nissan Qashqai, Európa legnagyobb darabszámban eladott városi crossovere, jelentős fejlesztéseken esett át, melyek tovább erősítik prémium státuszát.

Mint minden Nissan jármű esetében, itt is minden frissítés az ügyfelekre és az ő visszajelzéseikre koncentrál – függetlenül attól, hogy apróbb módosításról vagy mindenre kiterjedő átdolgozásról van szó.

1

Már 2007-es bemutatásakor is valódi úttörőnek számított a Qashqai, és azóta is magabiztos vezethetőségéről ismert. Számos, a felszín alatt megbúvó fejlesztés gondoskodik arról, hogy a Qashqai kimagasló kezelhetősége még magasabb szintre léphessen.

A legszembetűnőbb változások az új Qashqai külső megjelenésén láthatóak. A Qashqai elejét teljesen átdolgozták, minden változat új, integrált első lökhárítót kapott. Az átdolgozott orr-rész középpontjában a Nissan ikonikus „V-motion” hűtőrácsának legújabb változata áll, mely a megújult Nissan márkajelvényt öleli körül.

2

Megújult a LED-es nappali világítás, mely a lámpatest felső részén halad keresztül. A tompított fényszóró megkapta az Adaptív Elsőfényszóró-rendszert. A rendszer dinamikus kanyarkövető fényszórók használatával, illetve a sebesség és kormányzás elemzésével segíti a kanyarodás ívének megvilágítását.

Az új Qashqai esetében egy ötödik felszereltségi szint is megjelent, a Tekna+, mely a legmagasabb felszereltség a Visia, Acenta, N-Connecta és Tekna változatok felett.

Az utastérbe beszállva a legszembetűnőbb változás az új D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést ad a belső térnek.

3

A Nissan európai kínálatában most először az utastérben monoform kialakítású új, kiváló minőségű nappabőr ülések találhatóak 3D párnázással.A Qashqai új Nissan Intelligent Mobility technológiákat is kapott. Most először érhető el a hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens immár gyalogosfelismerő képességgel is rendelkezik, újdonság még az Álló Helyzeti Asszisztens, mely a visszagurulás-gátlót egészíti ki.

Minden Qashqai esetében alapfelszereltség a hat légzsák, illetve a vezetéstámogató rendszerek, mint a blokkolásgátló fékrendszer, elektronikus fékerőelosztás és menetstabilizátor. Az alapfelszereltséghez tartozik még a manuális klímaberendezés, abroncsnyomás figyelés, DAB digitális rádió, Bluetooth-csatlakozás, sebességtartó automatika sebességhatárolóval és az elektromosan állítható külső tükrök.

Az új Qashqai is ötcsillagos biztonsági minősítést kapott az Euro NCAP-tól.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.