Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Hirdetés
2018.04.13. 11:29
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Jelen ÁSZF hatálya kiterejed a Totalcar.hu Kft-re, mint szervezőre, a rendezvény látogatóira,  illetve bizonyos rendelkezései a rendezvényen jogosulatlanul részt vevőkre. 

Belépés

A rendezvényre bármilyen gépjárművel költségmentesen be lehet hajtani. 
A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be. A rendezvényre kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató felelősségére. A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási sajátosságaira.

Kép- és hangfelvételek

A látogató a rendezvény területére történő belépéssel tudomásul veszi, hogy a rendezvényen róla hang- és képfelvételt készíthetnek. Ennek megfelelően a látogató a jegyvásárlással vagy a rendezvényeken történő részvétellel kifejezetten hozzájárul képmásának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és nyilvánosságra hozatalához a szervező weboldalán és az általa készített egyéb tartalmakban és felületeken (ide értve, nem kizárólagosan: nyomtatott kiadványok, TV műsor, stb.), azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető. Amennyiben a látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető.

Házirend a Totalcar.hu Kft. rendezvényein

A rendezvény területén – a rendezvények bejárata előtti területet is ideértve – a Totalcar.hu Kft. előzetes írásbeli engedélye hiányában tilos bármiféle gazdasági, kereskedelmi vagy reklámtevékenység folytatása.

A látogató köteles tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, közléstől, vagy cselekedettől, amely mások személyiségi jogait, életét, egészségét, vagy testi épségét veszélyeztetheti vagy sértheti. 

A  rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

A látogató köteles a szervező Totalcar.hu Kft. illetve megbízottai utasításainak a rendezvény biztonságos és szakszerű lebonyolítása érdekében engedelmeskedni, a szervezőkkel és a többi látogatóval együttműködni.

A Totalcar.hu Kft. jogosult a jelen ÁSZF bármely pontját megszegőkkel szemben fellépni, a rendezvényről való távozásra felszólítani és a további rendezvényeiről kitiltani.

Rendező: TotalCar.hu Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Elérhetősége: Budapest, 1033 Flórián tér 1.
Telefonszám: 06-1-555-7083
Adószám: 1-2514988-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 690195

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.