LUKOIL TOPUP: az autósok maguk dönthetnek az üzemanyag-akciók időzítéséről a LUKOIL mobilalkalmazása segítségével

Hirdetés
2020.11.04. 16:34 Módosítva: 2020.11.04. 16:45
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Gyorsan megszerették és egyre többen használják a LUKOIL-kutakon tankoló autósok azt a mobilappot, amelynek köszönhetően maguk dönthetik el, hogy a hónap melyik két napján tankolnak olcsóbban. A hazai LUKOIL-töltőállomásokat üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. által idén tavasszal bevezetett alkalmazás segítségével a vásárlók egy gombnyomással lehívhatják az üzemanyagok árát literenként öt forinttal csökkentő kedvezménykódot, amely legalább 20 liter tankolása esetén vehető igénybe.

Évről évre mind több akcióval találkozhatnak a vásárlók: a különböző kuponnapok, a meghatározott napokra, hetekre korlátozott rendkívüli ajánlatok vonzereje jelentős, számos vásárlót befolyásolnak ezek az időszakos akciók. Tankoláskor például az autósok 55%-a számára kifejezetten fontosak az árakciók a hazai LUKOIL-kutakat fenntartó Normbenz Magyarország Kft. felmérése szerint*. Az egyes napokra meghirdetett, határidős kedvezmények ugyanakkor fokozódó stresszt és bosszúságot jelentenek a vásárlók számára. Ennek oka részben az akciók elmulasztásától való félelem, részben az ilyenkor jellemző tumultus és hosszabb sorban állás.

topup 727x409px.png

A hazai autósok nagy többsége már rendelkezik okostelefonnal, ez pedig lehetőséget kínál az akciókkal gyakran együtt járó, a vevőket bosszantó kellemetlenségek kiküszöbölésére. A 77 magyarországi LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. erre építve az elsők között adta vásárlói kezébe az akciók időzítésének szabadságát. Az új LUKOIL TOPUP alkalmazásnak köszönhetően a LUKOIL-nál már maguk az autósok dönthetnek arról, hogy havonta két alkalommal mely napokon tankolnak kedvezményes áron.

Az idén márciusban bevezetett mobilapp gyorsan népszerű lett az autósok körében, hiszen használata rendkívül egyszerű: legalább húsz liter üzemanyag tankolását követően elegendő az alkalmazásban megérinteni a kuponkód generálására szolgáló gombot, majd az így lekért kód bemutatásával érvényesíthető a kedvezmény.

A LUKOIL TOPUP mobilalkalmazás bevezetésével új korszakot nyitottunk az akciós ajánlatok hazai történetében, mivel vásárlóink minden hónapban kétszer egyénileg, saját időbeosztásuknak és kényelmüknek megfelelően csökkenthetik literenként öt forinttal bármely üzemanyagunk árát – mondta el Molnár Róbert, a Normbenz Magyarország kereskedelmi és üzemeltetési igazgatója.

További részletek: www.lukoil.hu/topup

Az alkalmazás letöltése Androidra: http://bit.ly/2I2s6XT

Az alkalmazás letöltése iPhone-ra: https://apple.co/38dhFeV

*Forrás: a Momentor Research 2019. évi kutatása

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.