KÖSZÖNET A KÓRHÁZAK DOLGOZÓINAK – ITT AZ IDEJE, HOGY KÖZÖSEN SEGÍTSÜNK!

Hirdetés
2021.04.15. 16:15
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Magyarország egyik legnagyobb gumiabroncs-forgalmazója, a MARSO Kft. a KLEBER abroncsmárkával karöltve, közösen fejezi ki köszönetét a kórházak dolgozóinak. Itt az ideje, hogy minden olyan vállalat, amelynek lehetősége és módja van rá, akár összefogva, közösen köszönje meg a kórházakban dolgozók munkáját! #együttsikerül

2021. március 11-én volt egy éve, hogy a WHO a SARS-CoV-2 vírus okozta Covid19 betegséget pandémiává nyilvánította. A legnagyobb feladat az egészségügyi intézményekre hárult, akik pillanatok alatt alakították át a betegutakat és a mai napig erőn felül teljesítenek.

A MARSO Kft. a KLEBER gumiabroncs márkával közösen, március és május között kiemelt figyelmet fordít az egészségügyben dolgozók felé, függetlenül attól, hogy szakdolgozó, orvos vagy éppen háttérszolgáltatásban dolgozó személyről legyen szó. A vállalatok fontosnak tartják, hogy a kórházi dolgozók biztonságban közlekedjenek autóikkal a szezonnak megfelelő gumiabroncsokon. Országosan 12 kórház munkavállalói számára tette lehetővé a két vállalat, hogy 4 darab új nyári vagy négy évszakos KLEBER abroncshoz mindössze 2 darabot fizetve jussanak hozzá, míg a másik 2 abroncsot a KLEBER márka és a MARSO közösen adományozta a kórházi dolgozóknak. Amennyiben a megvásárolt gumiabroncsokat fel is szereltették a kiválasztott MARSOPONT szervizekben, úgy a szolgáltatás árát is felezték, további támogatást nyújtva ezzel. Éppen ezért a kórházak kiválasztásánál fő szempont volt, hogy olyan városban legyenek, ahol van MARSOPONT szerviz, hiszen a felszerelést ott lehetett igénybe venni kedvezményesen. Így többek között a Veszprémben, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Pécsett, Szegeden, illetve két fővárosi intézményben dolgozók is éltek a lehetőséggel (a teljes lista lentebb látható). Ezzel a döntéssel közel félezer kórházi dolgozónak segített a MARSO Kft. és a KLEBER abroncsmárka. A március 1-jén kezdődő akció során 1.920db abroncshoz juthattak hozzá a kórházak dolgozói és a kampány sikerességét mutatja, hogy mindössze másfél hét alatt gazdára találtak a gumik. A két vállalat ezúton fejezi ki köszönetét azoknak a kórházi kapcsolattartóknak is, akiknek segítségével közvetlenül és gyorsan eljutott a dolgozókhoz a kampány híre!

A MARSO-KLEBER Health Care névvel jelzett kampány másik elemeként a MARSO Kft. és a KLEBER abroncsmárka két egészségügyi intézménynek, a nyíregyházi székhelyű Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórháznak, valamint a budakeszi Országos Korányi Pulmonológiai Intézetnek ajánlott fel 40-40db abroncsot, amelyet a MARSOPONT-okban ingyenesen fel is szerelnek hamarosan. Amennyiben a pandémia harmadik hullámának leszálló ágához érkezünk, a két vállalat személyesen is felkeresi a két egészségügyi intézményt.

A MARSO-KLEBER Health Care kampány célja az, hogy a két vállalat közösen fejezze ki köszönetét és elismerését a kórházakban dolgozóknak, amihez a legjobb választás volt ez az akció, hiszen sok családnak jelentős segítséget jelentett a kedvezmény. MARSO és a KLEBER összefogása számszerűsítve közel 23 millió Forint támogatást jelentett!

Székhely Egészségügyi intézmény
Békéscsaba Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház
Budapest Dél-Pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László telephelye
Budapest (Budakeszi) Országos Korányi Pulmonológiai Intézet
Debrecen Debreceni Egyetem Klinikai Központ
Győr Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
Hódmezővásárhely Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ
Miskolc Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Semmelweis Tagkórháza
Nyíregyháza– Nagykálló– Mátészalka– Fehérgyarmat Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
Pécs Pécsi Tudományegyetem
Szeged Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Szombathely Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
Veszprém Csolnoky Ferenc Kórház

A 30 éves MARSO Kft. nyíregyházi, családi vállalkozásként indult és ma már országosan is ismert és elismert gumiabroncs-forgalmazó vállalat. A MARSO fontos értéke, hogy megalakulása óta folyamatosan növekszik, alapító tulajdonosai, azok családtagjai fontosnak tartják a hagyományokat, valamint a hosszú távú, kiszámítható, korrekt, megbízható együttműködést minden üzleti partnerrel és dolgozóval. A KLEBER abroncsmárka célja, hogy megbízható minőségű, jó ár-érték arányú abroncsokat kínálva egyszerűbbé tegye a mindennapi életet, amellyel időt takaríthatunk meg. A KLEBER kiemelkedően jó ár/érték arányú nyári és négyévszakos abroncsai az elmúlt években rendre jól szerepeltek a márkafüggetlen teszteken is, így bátran fogtunk össze a közös munkában!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.