Marcangoljatok, szerencsés hiénák!

Hirdetés
2009.12.06. 09:00
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Döbbenetes, kőkemény és időnként csak egyszerűen... Rammstein.

A dübörgő-lángoló, vértől és olajtól csatakos metálgépezet senkit nem hagy hidegen. Mostanra a zenekar lényegében mindent elért, amit csak lehetett, koncertjeikre órák alatt elfogynak a jegyek, ha egy adott országban nem lépnek fel, az ottani rajongóknak szinte esélyük sincs más helyszínen belépőhöz jutni.

Pussy című új videójuk játszását minden TV csatorna megtagadta – 1 hét alatt mégis több mint 20 millió ember látta a neten keresztül.

Bár egyértelműen nem a zenei virtuozitás csúcsa, de a mázsás riffek, a betonkemény ritmus mégis nagyon magas zúzás-faktorral rendelkeznek. Az acélöntöde Bruce Springsteenjei most ismét megmutatják, mit tudnak.

A Rammstein 2010-ben folytatja idén elkezdett turnéját, és garantálják, hogy a koncertek semmiben sem térnek el majd a 2009-ben látottaktól; gigantikus show, pirotechnikával, elképesztő látvánnyal és minden egyébbel, amitől emlékezetes egy Rammstein-est. 2010. március 16-án ezt bárki megtapasztalhatja a Budapest Sportarénában.

Jegyek 2009. október 22-től kaphatók a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában.

Most pedig jöjjön a fekete leves. A nyeremény, mely olyan, mint maga a zenekar, a Vatikánnak felháborító, őrülteknek kötelező.

A Rammstein legújabb albumának limitált, díszdobozos kiadása.
Tartalmazza az új CD különleges, digipack-os verzióját, 6 gumipéniszt,
egy bilincset és egy síkosító tubust. Elég verrückt? Limitált album és szexkellékek egy dobozban, ezt nem hagyhattuk ki.

Főképp úgy nem, hogy bolti ára 100 ezer Ft, ráadásul ez az egy lesz az országban – legalábbis hivatalos úton.

Elmúlt már 18 éves és el tudja olvasni a felhasználási feltételeket? Akkor játsszon! Válaszoljon három egyszerű kérdésre és a szeretetcsomag öné lehet. Liebe ist für alle da!
Versenyünk 2009. december 6-tól december 14-ig tart. Sok szerencsét!

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

A Rammstein díszdobozt Szegedi Máté nyerte.
A nyertest e-mailben értesítjük!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.