Készülj, közeledik az idei első Parkoló Parádé!

24. Parkoló Parádé - 2019.03.17.

2019.02.14. 14:12

2019-re sem lett kevesebb kedvünk rendezvényt szervezni, sőt, már el is kezdtük az idei első előkészületeit, úgyhogy örömmel jelenthetjük: március 17-én délben indul a Parkoló Parádé-szezon.

IMG 0103

Október nem tegnap volt. Annak a rengetek rozsdabarna falevélnek, amit akkor veletek együtt beletapostunk a Hungexpo kavicsai közé már semmi nyoma; lassan újra kizöldül az Albertirsai út környéken, úgyhogy ideje felkészülni egy újabb együtt parkolásra. A huszonnegyedikre, amit Parkoló Parádé név alatt hozunk össze.

Ha csak idetévedtél anélkül, hogy bármilyen PP-s előéleted volna, esetleg öteleded sincs, miért jó vadidegenek tárasságában tölteni egy vasárnapot egy kőbányai parkolóban, ezalatt a címke alatt rengeteg olvasnivalót találsz a korábbi parádékról reméljük meggyőzünk vele.

TC PP 20180428-76

A törzstagoknak pedig jó hír, hogy minden lesz, ami szokott: Mesterkurzus a M1RA tagjaival, rendel az Autódoktor, tanácsokat kaphatunk autó- és akkumlátor tűz esetére, lesznek gyerekprogramok és még sok más. A folytatásban minden fontos és kevésbé fontos infó címszavakban.

A legfontosabb tudnivalók:

24. Parkoló Parádé: 2019. 03. 17, vasárnap 12-18h

Helyszín:  Budapest, Albertirsai út, Hungexpo

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Mesterkurzus (14:00-tól a 3-as fogadóépületben): Bári Dávid, a M1RA csapatfőnöke mesél a elmúlt évekről, hogy hogyan került a versenysportba, milyen egy versenycsapatot összefogni.
  • One More Round live - A OMR csapata elhozza az űrbe kilőtt kispolszkit
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal! 
  • Kedvezményes gumicsere az Autódoki melletti mobilgumisnál!
  • Ha megfelelsz a feltételeknek, állj be az AMTS parkolóba (az eladó autó parkoló mellett), és akár a te autód is ott lehet a Totalcar standján!
  • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi  Szolgáltató  Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta
  • Kilátogat egy mobil szauna, ahol a megfáradt testetek felfrissülhet.
  • AMTS stand.
  • Lesz sarok az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • Ingyenes gokartozás a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben (akár SZÉP kártyával is megveheted) 2019.03.17. 11:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

Látogatói kapunyitás  12 órakor.
Belépés:  autóval a 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A  rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak, szponzornak, stb.: Hlács Zoltán - hlacs.zoltan@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.