Kihalnak a dízelek, búcsúzhatunk a benzinesektől?


Május 19-én vasárnap ismét Totalcar Parkoló Parádé a Hungexpón. Délután kettőkor nyitjuk a kapukat, négy órától pedig elmerülünk a dízel- és benzinmotoros autók világában, illetve elgondolkodunk a villanyautózás esélyeink a Mesterkurzus előadásán.

 

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.05.19. 13:30-ig 990 Ft/fő , a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

Találkozz kedves autóbolondokkal, mutasd meg amid van és tanulj velünk tovább a látogatók számára ingyenes előadáson, a Fogadóépületben. A Mesterkurzuson ezúttal Dr. Hanula Barna, a győri Széchenyi István Egyetem Audi Hungária Járműmérnöki karának dékánja és Göbölyös Zsolt, a Totalcar szakújságírója beszélgetnek a sokakat érdeklő kérdésről: mivel autózunk majd öt vagy tíz év múlva.

Az utóbbi években valódi hisztéria alakult ki a dízelmotoros autók körül, egyesek már temetik őket és a egyre kevesebb új autót szerelnek ilyen motorral. Lehet, hogy egy nagy technológiai váltás tényleg visszasöpri mindet a munkagépekbe vagy jön a feltámadás? És mi a helyzet a benzinesekkel? Egyelőre egyre többet vesznek belőlük, de nagy menetelésben kezdtek a hibridek és a villanyautók is? 

Előadóink véleménye árnyaltabb, mint a sajtóhírek és mivel nézeteik nem mindenben egyeznek, ezúttal is izgalmas beszélgetésre számíthatunk. A május 19-i Mesterkurzus előtt elmentünk Győrbe, ahol megkezdődött a közös felkészülés és megnéztük az egyetem frissen felszerelt turbóvizsgáló állomását.