Ezekbe az autókba is beülhetsz!

Autóztatós Parkoló Parádé a Hungexpón! - 2019.07.07.

2019.06.28. 11:53

Az év legizgalmasabb Parkoló Parádéjához érkeztünk. Szokatlan módon most nem a Múzeumok Éjszakáján, hanem pár héttel később, július 7-én lesz, a délután 4-től az estébe nyúlóan. Ami viszont ugyanaz maradt, az érdekes autókkal autóztatás.

A sok jelentkező közül nem volt könnyű a döntés, de sikerült azt a közel 40 autót kiválasztani, akik kint fogják a közönséget autóztatni. Aki kiválasztott lett, azt már kiértesítettük emailben, lassan szállingóznak a visszaigazolások is. Így íme egy előzetes lista, akik már tuti ott lesznek. Aki nem kapott levelet, az se szomorkodjon, mint minden évben, idén is szemezgetünk a Parkoló Parádé látogatói autóiból is, így akár a helyszínen is bekerülhetsz az autóztatók közé.

Itt lesz például a Parkoló Parádék egyik rendszeres látogatója, a Nissan Figaro.

Vagy a cukiság verseny másik győztese, egy Vespa 400-as.

...de természetesen lesznek nagyobb autók is, mint például ez az elegáns W111-es az ornbaui túráról.

Kelet és nyugat találkozását pedig mi sem példázhatja jobban, minthogy lesz Trabant 601 is.

...és lesz Chevrolet Camaro is.

Persze ez nem minden, lesz még többek között Alfa 75 indy, Fiat Coupe Turbo, jó pár amcsi vas, egy Mercedes-Benz 710-es tűzoltó, és ha minden jól megy, egy Lotus Evora 410 is kidugja az orrát. Bónuszként pedig Karotta is kijön a Hangyásszal.

Hogy ezekbe beülhess, annyit kell csak tenned, hogy az alábbi linkre kattintva megvedd a jegyed.

Ezután regisztrálj az alábbi űrlapon (2019.07.07., vasárnap 9 óráig), és gyere ki a Parkoló Parádéra, ahol a fentieken kívül még rengeteg érdekes autót láthatsz akár csak a parkolóban is.

A látogatóknak a kijutást megkönnyíti idén is a VT-ARRIVA, a Volt és a Balaton Sound Fesztiválbuszainak üzemeltetője. Az ingyenes járatok 15:30-tól indulnak fél órás időközökkel az Örs vezér teréről a 100-as busz megállójából és a 3-as gyalogos kapunál tesznek le, illetve szednek fel, ha távoznál. 

A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2019. 07. 07, vasárnap 16-22 óra között.

Helyszín:  Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.07.07. 15:30-ig  990 Ft/fő , a helyszínen váltva  1500 Ft/fő . A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Érdekes autós autóztatás
  • Kilátogat a Saunatogo mobil szaunája, ahol a megfáradt testetek felfrissülhet.
  • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak, sőt most utazhatsz is rajta!
  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.07.07. 15:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás  16 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a helyszínre érvényes szabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. Ezt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérheti.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben. 

A  rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.