Ingyen jegy a Parkoló Parádéra és nyerhetsz egy Bugattit is!

2019.08.14. 14:37 Módosítva: 2019.08.14. 17:34

Ha most veszel autós Legót (bizonyos konkrét készletekből), kapásból kapsz egy két főre szóló „sétáló” jegyet a Parkoló Parádéra, továbbá rommá nyerheted magad. Akinek esetleg nem lenne meg: PP az a rendezvény, ahol egy nagy parkolóban sok száz különleges autót, meg motort támaszt le a gazdája, hogy élvezze a hasonszőrűek társaságát, és lehetővé tegyék a látogatóknak, hogy olyan kocsikat is megnézhessenek közelről, amit máskor csak fotókon lehet látni. És lesz egy csomó egyéb program is, kattints erre a linkre, itt elolvashatod, milyen lesz a következő Parkoló Parádé.

Fontos, hogy a „sétáló” jeggyel csak gyalogosan jöhetsz be a területre, tehát ha az autódat is leparkolnád, ugyanúgy kell venned egy PP-belépőt, de a veled érkező két személy már ingyen parádézhat. Az akcióban résztvevő boltok listáját a poszt végére tesszük, náluk megnézhetitek, hogy pontosan melyik autós készletekre vonatkozik az akció, és milyen feltételekkel.

Nem csak ingyen jöhetsz be a LEGO jóvoltából, de egy kis legózással elképesztő nyereményeket vihetsz haza. A Szabadfogású Mini-PP verseny nyereményei a zseniális LEGO Speed Champions sorozat modelljei lesznek (ezek legófigura-méretarányú, modellszerűen kidolgozott készletek), a Kötöttfogású Mini-PP nyereményei (a sokkal nehezebb feladathoz méltóan) nehézsúlyú koncok, a listában ott a Mustang, a Bogár, a Korvett, a Porsche 911 RSR, és mindennek tetejében ott a legdurvább, a Szent Grál, a Technic sorozat (pillanatnyilag) legdrágább darabja, a Bugatti Chiron

ÍGY NYERHETSZ:

Szabadfogású Mini PP:

– Mivel nevezhetsz? Ebben a kategóriában a teljesen egyedi építésű fantázia-autókkal/-motorokkal lehet indulni. Nevezés a helyszínen, 14:00-ig, eredményhirdetés 18:00-kor. A legjobb hat pályamű egy-egy Speed Champions készletet nyer. Nem csak a díjazottakat, de a többi, érdekes járművet is bemutatjuk majd egy külön posztban.

Nagyon fontos, hogy ha valamilyen konkrét típus modelljét építettétek meg, azt ne ebbe a játékba nevezzétek – erre van a következő kategória.

Kötöttfogású Mini-PP:

Ebben a kategóriában olyan autókat/motorokat/teherautókat/buszokat/villás targoncákat várunk, amik egy igazi, létező típust mintáznak, de saját tervezésűek, nem dobozos készletek. Nevezés a helyszínen, 14:00-ig, eredményhirdetés 18:00-kor.

A legjobb öt modell Creator és Technic készleteket nyer.

A pályaműveket mindkét kategóriában – szigorúan szubjektív szempontok alapján – három Totalcar által delegált döntnök véleményezi. Az eredményeket a színpadon, 18:30-kor hirdetjük ki. 

Csak hogy érezzétek a dolog súlyát, itt a teljes lista az összes megnyerhető készletről (listaáron összesen közel 300 ezer forint értékű csomagról beszélünk):

– Hat darab Speed Champions készlet

Technic Chevrolet Corvette ZR1

Creator Volkswagen Bogár

Creator Ford Mustang

Technic Porsche 911 RSR

Technic Bugatti Chiron

Mondom én, ez nem kispálya, nagyon megéri valami ütőset összerakni és elhozni!

Hogy hol és mit kell venni, hogy kapj egy két főre szóló PP-belépőt?

Az akcióban a 220 kocka, az Extreme Digital, a Kockaáruház, a Kockashop és a Kockavilág vesz részt.

Óh, majdnem elfelejtettem. A LEGO saját standdal települ ki, és mindent megtesznek azért, hogy orrvérzésig lehessen legózni:

- távirányítós Technic autókkal játszhattok

- BOOST robotokkal játszhattok

- Az új LEGO HIDDEN SIDE AR applikációs játékkal szellemekre vadászhattok

A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2019. 08. 24, szombat 11-20 óra között.

Helyszín:  Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.08.24. 10:30-ig  990 Ft/fő , a helyszínen váltva  1500 Ft/fő . A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.  

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Balesetmegelőzési előadás korábbi cikkünk főszereplőjévelPintér József főtörzszászlóssal. Tizennyolc évig érkezett elsőként közlekedési balesetekhez, közelről látta, ahogy elmúlik az élet, és azt is tudja, hogyan lehetett volna megelőzni a tragédiákat. Pintér József főtörzszászlós története rendhagyó, hiszen amikor gyerekei kamaszodtak, előadássorozatot indított, hogy a lehető legtöbb életet mentse meg a megelőzéssel. A megrázó, tanulságos és hiteles előadást ezúttal a Totalcar Mesterkurzus sorozat közönsége hallgathatja meg élőben, délután 4 órától, a Parkoló Parádén.
  • 1. Totalcar Parkoló Parádé Szlalom - a szlalom bajnokság 5. futamának a Parkoló Parádé ad helyet. Ha megfelelsz a nevezési feltételeknek, akár részt is vehetsz rajta!
  • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi  Szolgáltató  Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta
  • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • LEGO Technic - nem csak gyerekeknek! Mindenki kipróbálhatja a LEGO legújabb járműveit!
  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak!
  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.08.24. 10:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás  11 órakor.
Belépés:   autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a helyszínre érvényes szabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. Ezt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérheti.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

A  rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.