Válasz a taknyos utakra: Totalcar vezetéstechnikai tréning

2019.11.08. 14:23

Vége a nyárnak, jön az esős, hideg, taknyos időszak. Ilyenkor számtalan dolog meglephet az utakon, legyen az víz, összepréselt avarkupac, sárfolt vagy átfolyások, később jég, vagy keményre fagyott hó – szóval minden, ami rosszul hangzik. Viszont ezekre felkészülhetsz még időben, a Totalcar 2019. november 17-én erre nyújt lehetőséget.

Ismét vezetéstechnikai tréninget hirdetünk, amire kilencven olyan embert várunk, aki egy kicsit szeretne biztosabban közlekedni a csúszós utakon. Ehhez profi pályákon gyakorolhatnak majd a jelentkezők, akik megtapasztalhatják, milyen szlalomozni a jégen, milyen leküzdeni magunkat egy csúszós lejtőn, vagy hogy milyen amikor megrántják oldalirányba az autónk hátsó tengelyét. A viaszos locsolt pályák a fagyott aszfaltot szimulálják, ráadásul profi trénerek segítenek majd, hogy elsajátítsuk az életmentő mozdulatsorokat.

Szokás szerint három, harmincfős csoportot fogunk összerakni. Két csoport egyenként két-két órás tanfolyamokon vehet majd részt, ahol minden pályán harminc percet gyakorolhatnak majd. A maradék fél óra a logisztikára és a pályahasználat módjára marad fent. Ez a tanfolyam 15000 forintba kerül majd, és összesen hatvan ember vehet rajta részt. Az első csapat 8:30-kor a második 10:30-kor kezdheti majd el a tréninget.

A harmadik csapatnak majd csak 12:30-kor kezdődik az oktatás, viszont nekik minden pályán 35 percük lesz a gyakorlásra. Ezt megelőzően a Totalcar munkatársaival az elméleti alapokat is áttekintik, mielőtt elkezdődne az éles próba. Az ő tanfolyamuk összesen négy órán át tart, a gyakorlásban ráadásul a totalcaros kollégák is segítenek a vezetési fogások begyakorlását. Ez a tanfolyam 35 000 forintba került majd a résztvevőknek.

Jelentkeznél? Kattints ide!