OMR a Parkoló Parádén – Fater Golfja kint lesz velünk

2020.02.21. 15:45

Beteges vonzalmunk a rozsdás, közlekedésre teljesen alkalmatlan járművekhez sok követőre talált, ezt fogjuk meghálálni a magunk módján.

Sorozatunk legtöbb érzelmet kiváltott festékes vasoxidját hozzuk magunkkal, hogy - amíg bírja szusszal és fémes kötéssel az atomjai között - a közönség szolgálatába álljon.

Csinálunk rá alapjáratot, keresünk használható gumikat, rendet rakunk benne és felszerelünk egy biztonságosabb ejtőtartályt, mert a gyári üzemanyagellátó rendszert nem sikerült helyreállítanunk. Nem tudjuk meddig fogja bírni az autóztatást, jelentős esély van rá, hogy kiszakad valamelyik (bármelyik) futóműve, vagy kiesik a vezetőülés a padlólemezzel együtt, bármi megtörténhet egy autóval, ami 25 évig szundikált a fűben.  

Jelen pillanatban ez a Golf keretezi a One More Round egyéves munkásságát, vele kezdtük és ez a legutolsó adásunk főszereplője is. Jöjjenek, lássanak, szagoljanak roncsot velünk. 

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Sziasztok! Megérkeztek a 2023-as Parkoló Parádé időpontjai!

 • április 29. szombat
 • május 14. vasárnap
 • június 25. vasárnap
 • szeptember 2. szombat
 • október 29. vasárnap

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. 

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény területén nyílt láng használata tilos!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.