OMR a Parkoló Parádén – Fater Golfja kint lesz velünk

2020.02.21. 15:45

Beteges vonzalmunk a rozsdás, közlekedésre teljesen alkalmatlan járművekhez sok követőre talált, ezt fogjuk meghálálni a magunk módján.

Sorozatunk legtöbb érzelmet kiváltott festékes vasoxidját hozzuk magunkkal, hogy - amíg bírja szusszal és fémes kötéssel az atomjai között - a közönség szolgálatába álljon.

Csinálunk rá alapjáratot, keresünk használható gumikat, rendet rakunk benne és felszerelünk egy biztonságosabb ejtőtartályt, mert a gyári üzemanyagellátó rendszert nem sikerült helyreállítanunk. Nem tudjuk meddig fogja bírni az autóztatást, jelentős esély van rá, hogy kiszakad valamelyik (bármelyik) futóműve, vagy kiesik a vezetőülés a padlólemezzel együtt, bármi megtörténhet egy autóval, ami 25 évig szundikált a fűben.  

Jelen pillanatban ez a Golf keretezi a One More Round egyéves munkásságát, vele kezdtük és ez a legutolsó adásunk főszereplője is. Jöjjenek, lássanak, szagoljanak roncsot velünk. 

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A vírushelyzetre való tekintettel a 2020-ra tervezett Parkoló Parádék elmaradnak. Jövőre remélhetőleg újra találkozunk. Addig is mindenkinek kitartást, és vigyázzatok magatokra!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.