Csapatás a Parkoló Parádén!

29. Totalcar Parkoló Parádé - 2020.03.08.

2020.03.03. 16:34

A Parkoló Parádén alapból nem szabad csapatni, de most mégis! De csakis akkor, ha beülsz a Grupama Vezetéstechnikai Tanpálya és a Hungaroring Off-Road Centrum autóiba.

Próbáld ki a Crazyfleet bolond Golfját! 

Jobbkormányos! Az már eléggé para, tízből nyolcunknak. Nade! Megfordítottuk a kormányzást is. Jobbra tekersz és balra megy. És fordítva. Gázpedál a kesztyűtartóban. A kijelölt pályához egy térképet is adunk, hogy még jobban összekeverjük a bátor sofőröket.

Részlet az autonavigator.hu videójából

Ha pedig nagy drifternek gondolod magad, akkor ezt az autót sem hagyhatod ki!

Na ezzel a szekérrel próbára teheted magad!  A hátsó tengelyre felcsavarozott ’bevásárlókocsi’-kerekek nagyon-nagyon meg fognak tréfálni! És csak nyolcasokat kell leírnod a kijelölt pályán!

Részlet az autonavigator.hu videójából


Az autókba érkezési sorrendben a Grupama Vezetéstechnika sátránál jelentkezve lehet beszállni!

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A vírushelyzetre való tekintettel a 2020-ra tervezett Parkoló Parádék elmaradnak. Jövőre remélhetőleg újra találkozunk. Addig is mindenkinek kitartást, és vigyázzatok magatokra!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.