Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja

2020.03.28. 17:16

Igen színesre sikeredett a 2020-as tavaszi Parkoló Parádé, ahogy mondani szokták, minden is volt kint. Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk!

A videón kívül ebben a cikkben nézegethettek galériákat Rézmányi Balázs és Görgei Lilla fotómasinájából, ráadásul a kint lévő látogatók is irtózatos mennyiségű hang- és képanyagot helyeztek el (ezúton is köszönjük nekik!) a rendezvény Facebook oldalán, kattintsatok ott is. Ha nem voltatok kint, nézzétek meg a Mesterkurzus üzemanyagokról szóló részét.

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A vírushelyzetre való tekintettel a 2020-ra tervezett Parkoló Parádék elmaradnak. Jövőre remélhetőleg újra találkozunk. Addig is mindenkinek kitartást, és vigyázzatok magatokra!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.
Lamborghini és műanyag drift az év első Parkoló Parádéján
Éppen csak kisütött a nap, de már tele parkoltuk a Hungexpót a szokásos helyen, a szokásosnál nagyobb bulival.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.