Visszafoglaljuk a Parkolót!

30. Parkoló Parádé – 2021. 06. 20.

2021.06.08. 11:35

A tavalyi év a járvány miatt nem úgy alakult, ahogy elterveztük, de vége a szűk esztendőnek, mi pedig újra benépesítjük a Hungexpót. Már szervezzük a jubileumi, harmincadik Parkoló Parádét, június 20-án várunk minden jóval, és némi meglepetéssel.

Tavaly februárban nagy reményekkel harangoztuk be a Parkoló Parádé hetedik szezonját, alig vártuk már, hogy beköszöntsön a tavasz, és az akkor hosszúnak tűnő téli pihenő után újra összegyűlhessünk a Hungexpón. Az élet azonban úgy hozta, hogy igen kurtára sikerült a hetedik évad, mindössze egy ökumenikus érdekesautó-nézegetéssel kellett beérnünk a koronavírus-járvány miatt.

Azóta eltelt bő egy év, tudjuk, nehéz volt ez mindenkinek. Most viszont az enyhülő helyzetnek és a lazuló szabályozásoknak köszönhetően újra azt mondhatjuk: készüljetek, fényesítsétek az autót, mert visszatérünk. Visszafoglaljuk a parkolót, méghozzá 2021. június 20-án, vasárnap 12 és 18 óra között.

Időpont: 2021. június 20. (vasárnap) 12.00 – 18.00

Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval a 6-os, belépés gyalog a 3-as kapun

A rendezvényen előre megváltott, vagy a helyszínen vásárolt belépővel lehet részt venni. Jó hír, hogy az árakon tavaly óta nem változtattunk, tehát elővételben 2021. 06. 20-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva pedig 1500 Ft/fő összegért lehet bejönni. Van viszont egy kis változás:

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal, vagy app segítségével lehet belépni.

Oké, tudjuk, hogy ennek nem örül mindenki, de kénytelenek vagyunk elfogadni. Mégis jobb az, ha ezzel a feltétellel végre együtt parkolhatunk, mintha egyáltalán nem tarthatnánk meg a Parkoló Parádét. A 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel, de ingyen léphetnek be. Nekik nincs szükségük a plasztikkártyára.

Mi pedig igyekszünk jó időtöltést biztosítani minden autóbolondnak. Készülünk újdonsággal, ugyanis kiállítunk néhány autót azok közül, amelyeket a Tulaj a Pályán című sorozatunkban láthattatok. Egyelőre legyen meglepetés, hogy pontosan melyik kocsik lesznek ezek, de annyi biztos, hogy nem fogtok csalódni.

Ha olajcsere előtt állsz, kint lesz a Motul standja, ahol kedvezményesen vásárolhatsz.

Eljön a BRFK-OBB, akik a baleset-megelőzést helyezik a középpontba, biztonságiöv-szimulátoruk segítségével mindenki kipróbálhatja, milyen egy ütközés mondjuk 40 km/h-ról. Meglepő lesz, annyit már elöljáróban is elárulhatunk. Nem marad el a parádés bazár kisautókkal, ajándéktárgyakkal, nem kell tehát üres kézzel hazamenni. Gyerekprogramoknak sem leszünk híján: az ingyenes gokartozást a Kalandozópark biztosítja, a Szomjoltóság csapata pedig gyönyörű, oltimer Mercedes 710 tűzoltóautót hoz, náluk egyenruhába is lehet öltözni.

A legfontosabb viszont, amitől harmincadszor is igazán életre kel a Parkoló Parádé – azok bizony ti vagytok! Érdekes az autód? Vagy csak neked izgalmas? Mindegy, nálunk helye van. Gyere el, bandázz velünk egy jót, és indítsuk el közösen az új szezont.

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 30. Parkoló Parádé 2021.06.20., vasárnap 12-18 óra között lesz.

A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2021. 06. 20, vasárnap 12-18 óra között.

Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2021.06.20. 11:30-ig 990 Ft/fő , a helyszínen váltva 1500 Ft/fő .

A rendezvényre védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérővel, de ingyenesen léphetnek be.

Védettségi igazolvánnyal rendelkező 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-18 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.  

 

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal vagy app-al lehet belépni!

A hivatalos álláspont szerint a 30. Parkoló Parádé a magyar védettségi igazolványon kívül látogatható az aktuálisan érvényes jogszabály ( https://bit.ly/3gFPivT ) szerinti kölcsönösen elfogadott külföldi védettségi igazolványokkal illetve két napnál nem régebbi negatív PCR teszttel is.

A jegy személyre szól és egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Találkozhattok TAP top szereplőivel.
  • Ha olajat szeretnétek venni, a helyszínen titeket vár a Motul standja, ahol kedvezményesen tudtok vásárolni!
  • Parádés bazár kisautókkal, ajándéktárgyakkal, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak!
  • Gyereknyomda

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2021.06.20. 11:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő

A rendezvényre védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak  védettségi igazolvánnyal rendelkező  nagykorú kísérővel, de ingyenesen léphetnek be. 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-18 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal vagy app-al lehet belépni!

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Legális kapudrog a Parkoló Parádén
Maholnap újra Parkoló Parádé, az ökumenikus autótisztelethez újra dugattyúk zengik a zsoltárokat. Ott lesz egy autó innen is. Tippelj, melyik!
TAPogasd meg a Tulaj a Pályán autóit
Érdekel a bajnok-Ignis? A híres Citroen Saxo VTS? Itt lesz még a közönségkedvenc Westfield és egy meglepetés is!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.