Visszafoglaljuk a Parkolót!

30. Parkoló Parádé – 2021. 06. 20.

2021.06.08. 11:35

A tavalyi év a járvány miatt nem úgy alakult, ahogy elterveztük, de vége a szűk esztendőnek, mi pedig újra benépesítjük a Hungexpót. Már szervezzük a jubileumi, harmincadik Parkoló Parádét, június 20-án várunk minden jóval, és némi meglepetéssel.

Tavaly februárban nagy reményekkel harangoztuk be a Parkoló Parádé hetedik szezonját, alig vártuk már, hogy beköszöntsön a tavasz, és az akkor hosszúnak tűnő téli pihenő után újra összegyűlhessünk a Hungexpón. Az élet azonban úgy hozta, hogy igen kurtára sikerült a hetedik évad, mindössze egy ökumenikus érdekesautó-nézegetéssel kellett beérnünk a koronavírus-járvány miatt.

Azóta eltelt bő egy év, tudjuk, nehéz volt ez mindenkinek. Most viszont az enyhülő helyzetnek és a lazuló szabályozásoknak köszönhetően újra azt mondhatjuk: készüljetek, fényesítsétek az autót, mert visszatérünk. Visszafoglaljuk a parkolót, méghozzá 2021. június 20-án, vasárnap 12 és 18 óra között.

Időpont: 2021. június 20. (vasárnap) 12.00 – 18.00

Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval a 6-os, belépés gyalog a 3-as kapun

A rendezvényen előre megváltott, vagy a helyszínen vásárolt belépővel lehet részt venni. Jó hír, hogy az árakon tavaly óta nem változtattunk, tehát elővételben 2021. 06. 20-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva pedig 1500 Ft/fő összegért lehet bejönni. Van viszont egy kis változás:

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal, vagy app segítségével lehet belépni.

Oké, tudjuk, hogy ennek nem örül mindenki, de kénytelenek vagyunk elfogadni. Mégis jobb az, ha ezzel a feltétellel végre együtt parkolhatunk, mintha egyáltalán nem tarthatnánk meg a Parkoló Parádét. A 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel, de ingyen léphetnek be. Nekik nincs szükségük a plasztikkártyára.

Mi pedig igyekszünk jó időtöltést biztosítani minden autóbolondnak. Készülünk újdonsággal, ugyanis kiállítunk néhány autót azok közül, amelyeket a Tulaj a Pályán című sorozatunkban láthattatok. Egyelőre legyen meglepetés, hogy pontosan melyik kocsik lesznek ezek, de annyi biztos, hogy nem fogtok csalódni.

Ha olajcsere előtt állsz, kint lesz a Motul standja, ahol kedvezményesen vásárolhatsz.

Eljön a BRFK-OBB, akik a baleset-megelőzést helyezik a középpontba, biztonságiöv-szimulátoruk segítségével mindenki kipróbálhatja, milyen egy ütközés mondjuk 40 km/h-ról. Meglepő lesz, annyit már elöljáróban is elárulhatunk. Nem marad el a parádés bazár kisautókkal, ajándéktárgyakkal, nem kell tehát üres kézzel hazamenni. Gyerekprogramoknak sem leszünk híján: az ingyenes gokartozást a Kalandozópark biztosítja, a Szomjoltóság csapata pedig gyönyörű, oltimer Mercedes 710 tűzoltóautót hoz, náluk egyenruhába is lehet öltözni.

A legfontosabb viszont, amitől harmincadszor is igazán életre kel a Parkoló Parádé – azok bizony ti vagytok! Érdekes az autód? Vagy csak neked izgalmas? Mindegy, nálunk helye van. Gyere el, bandázz velünk egy jót, és indítsuk el közösen az új szezont.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 38. Parkoló Parádé 2022. október  16.-án, vasárnap lesz a Hungexpo területén. Részletek hamarosan!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

  • Az idén megszokott receptet követve ismét egy téma köré húzzuk fel a rendezvényt: a tuningautók, a csillogó veteránok, valamint a sportkocsik után most a nyolcvanas-kilencvenes évekbe ugrunk visszaEhhez az alapot Quixotic adja: Miklósy Krisztián munkásságát jól ismerheti, akinek rendesen becsípődött a 80-as évek synthwave hangulata, de ha nem lenne meg, mindenképpen nézd meg róla készült portrénkat: 
  • Folytatódik a Tulaj a Pályán verseny! Információ hamarosan!
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
    10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2022.10.16. 11:30-ig 1200 Ft/fő (szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1750 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 5-ös, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felsőn vannak, ami majdnem pont a 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel vagy 250 forintnyi jeggyel veheted igénybe. A konkrét menetrendet ide kattintva találod.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.