Máris jön a következő Parkoló Parádé

31. Parkoló Parádé – 2021. 07. 18.

2021.07.07. 19:12

A hosszú kényszerszünet utáni visszatérésen már túl vagyunk, most pedig megyünk előre, hogy a Pakoló Parádé felvegye a pandémia előtti ütemet. A hagyományokat folytatva, az igényeket szolgálva máris jön tehát az újabb nagy együtt parkolás: 18-án vasárnap várunk újra a Hungexpóra mindenkit.

OOF 20190519 PP25-21

Bő hét éve már, hogy megejtettük az első Parkoló Parádét, és még ha a járvány egy nagy lukat is ütött a rendezvény folytonosságán, nem akármekkora múlt gyűlt már a PP mögé: a 31. alkalomra fordulunk rá éppen. Az évek alatt programokkal teli eseménnyé forrta ki  magát a formátum, így ahogy jó ideje már, most sem csak azokat várjuk, akik az autóbuzériájukat kiélni igyekezvén elsétálgatnának hat nyári órát pislogás nélkül az érdekes/ritka/menő/átlagos autókkal határolt ösvényeken. 

OOF 20210620-65

Aki már járt az elmúlt harminc Parkoló Parádé valamelyikén, az nagyjából sejti, mi vár rá. Akinek viszont ez lesz az első, annak győzködésként eláruljuk, hogy amellett, hogy ez egy nagyon autóközpontú kötetlen bandázás, rengeteg kiegészítő program van, amivel leköthetik magukat a család nyitott motorháztetőkre kevésbé fogékony tagjai. Lesz például biztonsági öv szimulátor, a gyerekeknek ingyenes ügyességi pálya lábbal hajtós gokartokkal, arcfestés, nyomda, de kint lesz most is az oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautó, a személyzet pedig most is szervez majd tűzoltást a gyerekeknek.

OOF 20190519 PP25-27

A Mesterkurzust most Szabó Henrik tartja, motoros tréner, a Fotelmotoros vlog gazdája, a Totalbike rendszeres szerzője.  A téma: Hitbéli kérdések az autózás, motorozás körül. Hinni kell az olajban, a gumiban és abban is, hogy épp, hogy kiadja a kanyar. Ráadásul a jövő közlekedése is nagyban a hitünkön és a statisztikákon múlik.

Írjátok be a naptárba: július 18-án 14 órától Parkoló Parádé a Hungexpón. A lényeges alapinfók pontokba szedve lejjebb.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

 A következő, 37. Parkoló Parádé 2022. szeptember  11.-én, vasárnap lesz a Hungexpo területén. Az őszi első Parkoló Parádé témája a sportautók!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

 • Élő Tulaj a Pályán!
  Helyszín:
  A Depo
 • Mesterkurzus (szervezés alatt)
  Helyszíne: 3-as fogadó
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2022.09.11. 11:30-ig 1200 Ft/fő (szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1750 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felsőn vannak, ami majdnem pont a 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel vagy 250 forintnyi jeggyel veheted igénybe. A konkrét menetrendet ide kattintva találod.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Erre még mi sem számítottunk: Parkoló Parádé 36.
Ezen a bulin nem csak támasztottuk az autókat, ó, dehogy. És meglepetés is volt, nem kicsi.
Itt az öreg autó dicsőség
Idei második Parkoló Parádénk főszereplői a veteránok voltak, amelyek ismét bizonyították, hogy egy autó nem feltétlenül vén attól, hogy koros.