Máris jön a következő Parkoló Parádé

31. Parkoló Parádé – 2021. 07. 18.

2021.07.07. 19:12

A hosszú kényszerszünet utáni visszatérésen már túl vagyunk, most pedig megyünk előre, hogy a Pakoló Parádé felvegye a pandémia előtti ütemet. A hagyományokat folytatva, az igényeket szolgálva máris jön tehát az újabb nagy együtt parkolás: 18-án vasárnap várunk újra a Hungexpóra mindenkit.

OOF 20190519 PP25-21

Bő hét éve már, hogy megejtettük az első Parkoló Parádét, és még ha a járvány egy nagy lukat is ütött a rendezvény folytonosságán, nem akármekkora múlt gyűlt már a PP mögé: a 31. alkalomra fordulunk rá éppen. Az évek alatt programokkal teli eseménnyé forrta ki  magát a formátum, így ahogy jó ideje már, most sem csak azokat várjuk, akik az autóbuzériájukat kiélni igyekezvén elsétálgatnának hat nyári órát pislogás nélkül az érdekes/ritka/menő/átlagos autókkal határolt ösvényeken. 

OOF 20210620-65

Aki már járt az elmúlt harminc Parkoló Parádé valamelyikén, az nagyjából sejti, mi vár rá. Akinek viszont ez lesz az első, annak győzködésként eláruljuk, hogy amellett, hogy ez egy nagyon autóközpontú kötetlen bandázás, rengeteg kiegészítő program van, amivel leköthetik magukat a család nyitott motorháztetőkre kevésbé fogékony tagjai. Lesz például biztonsági öv szimulátor, a gyerekeknek ingyenes ügyességi pálya lábbal hajtós gokartokkal, arcfestés, nyomda, de kint lesz most is az oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautó, a személyzet pedig most is szervez majd tűzoltást a gyerekeknek.

OOF 20190519 PP25-27

A Mesterkurzust most Szabó Henrik tartja, motoros tréner, a Fotelmotoros vlog gazdája, a Totalbike rendszeres szerzője.  A téma: Hitbéli kérdések az autózás, motorozás körül. Hinni kell az olajban, a gumiban és abban is, hogy épp, hogy kiadja a kanyar. Ráadásul a jövő közlekedése is nagyban a hitünkön és a statisztikákon múlik.

Írjátok be a naptárba: július 18-án 14 órától Parkoló Parádé a Hungexpón. A lényeges alapinfók pontokba szedve lejjebb.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 32. Parkoló Parádé 2021.08.08., vasárnap 12-18 óra között lesz.

Programok (folyamatosan frissül):

 • Mesterkurzus: Hibás alkatrész? Az alkatrész a hibás?
  Ágó Béla és Novoth Tibi szakértése az autók mélylélektanáról.
   Novoth Tibi és Göbölyös Zsolt korábbi Mesterkurzusa
 • A Parkoló Parádé területén rendezzük meg a 2. Totalcar Parkoló Parádé szlalomversenyt! Képek a korábbi versenyről
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár kisautókkal, ajándéktárgyakkal, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
 • Gyereknyomda és arcfestés

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2021.08.08. 11:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő

A rendezvényre védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak  védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérővel, de ingyenesen léphetnek be. 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-18 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal vagy védettségi applikációval lehet belépni!

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ha kevésnek találod a TAP kihívását!
Műgyanta, víz, aszfalt, száraz - túl sok? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magadat és autódat a PP Szlalomversenyén.
Írd be a naptárba: augusztus 8-án újra Parkoló Parádé
Várunk a szokott helyen. Lesz szlalom és Mesterkurzus is!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.