Ha kevésnek találod a TAP kihívását!

Szlalomverseny a Parkoló Parádén!

2021.08.02. 13:55

Most igazán városi hangulatban - a Hungexpo utcáin - biztonságos körülmények között lehet szlalomozni a Parkoló Parádén. A Magyar Szlalom Bajnokság következő futama látogat erre a helyszínre, ahol a kezdők és a haladók is kipróbálhatják magukat. Ugye láttad már a Tulaj a Pályán TAP sorozatot? Itt egy hosszabb pályán; egy kicsit nagyobb felhajtással élheted át mindazt, amit ott. 

Mi a verseny célja?  A bójákkal kirakott nyomvonalat hiba nélkül a leggyorsabban teljesíteni. Fotocellás időméréssel és profi személyzettel.

Mi kell hozzá? Nézd meg ezt a videót:

Alaphelyzetben csak egy sisak kell a nevezési díj mellé ha széria autóval jössz. Ha már tuningolt, főleg nem rendszámképes autód van, akkor esetleg több is, de mindent megtalálsz a versenykiírásban és a sorozat honlapján.

Mikor?

A 32. Parkoló Parádén, augusztus 8. -án a Hungexpó területén.

Ha versenyeznél, akkor a fentieket átnézve és nevezve 7-8 óra között érkezz a 2-es kapunál lévő bejárathoz.

Ha a néznéd: a PP időtartama alatt biztonságos helyről követheted az eseményeket. Hangosbemnondóval és élő időeredményekkel

A sportesemény az aktuális rendelkezések alapján Covid igazolás NÉLKÜL látogatható a versenyzőknek és a csapattagjaiknak. 

Ezt az autót is megnézheted mozgásban:

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok! Gyertek el Parádézni 2023-ban is! Figyeljétek közösségi oldalunkat és persze a Totalcar.hu-t!