Segítünk, hogy ne verjen át a szerelő!

2021.09.11. 15:41

Elég komoly cidrivel búcsúzott el a nyár, joggal lehetett rettegni, hogy a dédelgetett veteránok, a nyaralás élményeit még oly frissen őrző kabriók, vagy éppen a motorok idő előtt mehetnek a garázsba. De itt van az ősz, itt van újra, s melengető napsugaraival újabb kirándulásokra csalogat. Lassan a Hungexpo fáinak levelei is sárgulni kezdenek, ez pedig csak egyet jelenthet: gyönyörű színkavalkád vár mindenkit az ősz első Parkoló Parádéján!

Érdemes kihasználni még az indián nyarat, a jó időt, amíg csak lehet, ehhez pedig most mi szolgáltatjuk az aláfestést. Szeptember 18-án délben nyitunk, érdemes elhozni az egész családot, védettségi igazolvány csak a felnőtteknek kell. Lesz megint Mesterkurzus, Becsületesnepperünk abban segít, hogy miként ismerhetjük fel, ha át akar vágni a szerelőnk, hogyan kerülhetjük el akár laikusként is a lehúzást. Ki kell cserélni a ködlámpafolyadékot? Újra kell zsírozni a fluxuskondenzátort? Vagy csak simán motorgenerál árát fizettetik az olajcseréért? Ugyan már, nézzenek mást madárnak, ez a gyorstalpaló segít megúszni a jelentős anyagi kárt.

nepperpercek2

Közben a szabadtéri lemezjátszók mögött az Autódoki, aki a tőle megszokott szakértelemmel szkreccsel kedvenc autódiagnosztikai berendezésein. Ha éppen valamilyen rejtélyes hibát kell felgöngyölíteni, vagy folyton ki akar bújni a Csekken Dzsinn, forduljatok hozzá bizalommal, a műértő hümmögés szokás szerint teljesen ingyenes.

Amíg apa és anya éppen az okosságokat hallgatja vagy a diagnózist várja, a gyerekeknek a Kalandozópark biztosítja az ingyenes gokartozást, a Szomjoltóság gyönyörű veterán tűzoltóautóját is meg lehet nézni, be lehet öltözni lánglovagnak, de a gyereknyomdát és az arcfestést is lehet ám próbálgatni kifulladásig.

A fő attrakciót azonban szokás szerint ti adjátok: a Parkoló Parádé lényege a márkafüggetlen autószeretet, itt megrögzött BMW-sek csettintenek elismerően egy szépen megépített Volkswagenre, amerikaiautó-őrültek hallgatják a Trabantok, Wartburgok kétütemű pamparammolását, de persze a márkatársaknak is kiváló a terep a tapasztalatcserére. Minden kocsi érdekes valakinek, jöhettek bármivel, nálunk mindennek jut hely. Persze a gyalogos látogatókat is szívesen fogadjuk, nyálcsorgatni, előadást hallgatni, beszélgetni ér.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 33. Parkoló Parádé 2021. szeptember 18., szombaton 12-18 óra között lesz.

Programok (folyamatosan frissül):

  • Mesterkurzus (15:00-tól a 3-as fogadóban): Így vághat át a szerelőd! Aki előad: Kroneraff "Becsületesnepper" István.
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Parádés bazár kisautókkal, ajándéktárgyakkal, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  • Gyereknyomda és arcfestés

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2021.09.18. 11:30-ig 990 Ft/fő (OTP és MKB szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1500 Ft/fő

A rendezvényre védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak  védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérővel, de ingyenesen léphetnek be. 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-18 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal vagy védettségi applikációval lehet belépni!

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 5-ös, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Több mint három indok, hogy elgyere a harmincharmadik Parkoló Parádéra
Az autókülönlegességek és jóarc tulajaik mellett közönség-okosítás, és támolygó gyermekeket lekötő programok is lesznek. Jöjjetek!
Dízel vagy benzines? Itt jól megfér egymás mellett
Az ősz első Parkoló Parádéján is lesz Mesterkurzus, de a lényeget ti hozzátok: klassz autókat és jó hangulatot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.