Segítünk, hogy ne verjen át a szerelő!

2021.09.11. 15:41

Elég komoly cidrivel búcsúzott el a nyár, joggal lehetett rettegni, hogy a dédelgetett veteránok, a nyaralás élményeit még oly frissen őrző kabriók, vagy éppen a motorok idő előtt mehetnek a garázsba. De itt van az ősz, itt van újra, s melengető napsugaraival újabb kirándulásokra csalogat. Lassan a Hungexpo fáinak levelei is sárgulni kezdenek, ez pedig csak egyet jelenthet: gyönyörű színkavalkád vár mindenkit az ősz első Parkoló Parádéján!

Érdemes kihasználni még az indián nyarat, a jó időt, amíg csak lehet, ehhez pedig most mi szolgáltatjuk az aláfestést. Szeptember 18-án délben nyitunk, érdemes elhozni az egész családot, védettségi igazolvány csak a felnőtteknek kell. Lesz megint Mesterkurzus, Becsületesnepperünk abban segít, hogy miként ismerhetjük fel, ha át akar vágni a szerelőnk, hogyan kerülhetjük el akár laikusként is a lehúzást. Ki kell cserélni a ködlámpafolyadékot? Újra kell zsírozni a fluxuskondenzátort? Vagy csak simán motorgenerál árát fizettetik az olajcseréért? Ugyan már, nézzenek mást madárnak, ez a gyorstalpaló segít megúszni a jelentős anyagi kárt.

nepperpercek2

Közben a szabadtéri lemezjátszók mögött az Autódoki, aki a tőle megszokott szakértelemmel szkreccsel kedvenc autódiagnosztikai berendezésein. Ha éppen valamilyen rejtélyes hibát kell felgöngyölíteni, vagy folyton ki akar bújni a Csekken Dzsinn, forduljatok hozzá bizalommal, a műértő hümmögés szokás szerint teljesen ingyenes.

Amíg apa és anya éppen az okosságokat hallgatja vagy a diagnózist várja, a gyerekeknek a Kalandozópark biztosítja az ingyenes gokartozást, a Szomjoltóság gyönyörű veterán tűzoltóautóját is meg lehet nézni, be lehet öltözni lánglovagnak, de a gyereknyomdát és az arcfestést is lehet ám próbálgatni kifulladásig.

A fő attrakciót azonban szokás szerint ti adjátok: a Parkoló Parádé lényege a márkafüggetlen autószeretet, itt megrögzött BMW-sek csettintenek elismerően egy szépen megépített Volkswagenre, amerikaiautó-őrültek hallgatják a Trabantok, Wartburgok kétütemű pamparammolását, de persze a márkatársaknak is kiváló a terep a tapasztalatcserére. Minden kocsi érdekes valakinek, jöhettek bármivel, nálunk mindennek jut hely. Persze a gyalogos látogatókat is szívesen fogadjuk, nyálcsorgatni, előadást hallgatni, beszélgetni ér.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok! Gyertek el Parádézni 2023-ban is! Figyeljétek közösségi oldalunkat és persze a Totalcar.hu-t!