Több mint három indok, hogy elgyere a harmincharmadik Parkoló Parádéra

2021.09.17. 13:25

Mostohagyerek az autós világban a hármas szám: a három hengert fitymállják a fetisiszták; háromkerékhajtásról se nagyon hallottunk még, de háromütemű motor is csak Észak-Koreában készült eddig - vagy még ott sem. A Reliant Robin meg önmagában ellenérv, ugye, még Mr. Bean is gyűlölte.

A harmincharmadik Parkoló Parádé nem juthat ilyen sorsra, de sokkal több okot mondunk háromnál, amiért érdemes lesz eljönni.

Ezen a mi Hungexpón rendezett eseményünkön rendszeresen jön össze egy halom olyan autó és motor - vagy éppen trike -, amit az utcán csak hirtelen, zsebből előrántott telefonnal lehet lekapni, a kép elmosódik, a haverok meg joggal kételkednek - szart láttál te, nem DeLoreant.

Kép: Jakusovszky Kristóf
Kép: Jakusovszky Kristóf

A PP-re viszont önszántukból hajtják oda ezeket az autókat a tulajdonosaik, ahol a legnagyobb nyugalomban, többnyire az árnyékban, a közönség figyelmén kérődzve dekkolnak a zsíros különlegességek. A fényképezgetés mellett ráadásként a fennen emlegetett tulajdonosok is ott lesznek, ők/ti tendenciózusan a legjobb arcok szokta(to)k lenni. 

Kép: Csepreghy Dániel
Kép: Csepreghy Dániel

Az interakció velük is kellemes és tanulságos, de ha lone wolfként tolod, vagy csak a saját squadoddal/platoonoddal jönnél lógni, ahhoz is szuper helyszín vagyunk. Ez már önmagában három ok, de tovább is van, a közönség épülését szolgálandó a színpadra állítjuk és beszéltetjük a Becsületesnepper urat, aki arról hirdet majd Igét, hogyan vágnak át a saját szerelőid, és hogyan bocsáthatsz meg nekik - ez egy időhöz kötött program lesz -, de a parkoló egyik nyúlványán ott sátrazik majd az Autódoki is személyesen, ahol ingyen diagnosztizálja majd a betegeit, ez akár te hozzátartozód is lehet, ha krahácsol. 

Kép: Görgei Lilla
Kép: Görgei Lilla

A gyerekek viszont, ha még nincsenek felszentelve egy húsz éves Astrából lefejtett, csiga-viszkozitású olajjal, könnyen elkalandoznak - főállású csimotaként ez a dolguk -, így az ő és a család egységének megőrzése érdekében nekik is biztosítunk programot: befestjük az arcokat nyomdászhatnak kedvükre, de a Szomjoltóság tűzoltós tematikával bűvöli meg őket, a Kalandozóparkban pedig kölyökgokartokat hajthatnak, amíg el nem szédülnek.

Kép: Jakusovszky Kristóf
Kép: Jakusovszky Kristóf

Gyertek, gyertek, minél többen vagyunk, annál jobb a program! De vigyázzatok, most rendhagyó módon nem vasárnap, hanem szombaton délben nyitjuk a kapukat, védettségi igazolványt csak a felnőttektől kérünk.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok! Gyertek el Parádézni 2023-ban is! Figyeljétek közösségi oldalunkat és persze a Totalcar.hu-t!