Parkoló Parádé: Keresünk negyven szép veteránt!

Parkoló Parádé 36 a króm jegyében

2022.05.20. 13:35

Szép dolog a csillogó veterán a garázsban, de mennyivel szebb sok hasonló autó és csillogó szempár között!? Ez az élmény varázslatos, mert az öröm attól csak nő, ha megosztjuk. Ezért június 19-én vasárnap a veteránosoké a Parkoló Parádé porondja. Sőt, autóztatás is lesz, aminél nagyobb buli kevés van.

Nem kell megijedni, a Parkoló Parádé marad az, ami eddig volt: könnyed, jó hangulatú bandázás, egymás autóinak és az élet nagy dolgainak kibeszélésével. Viszont idén mindegyik buli tematikus, legutóbb például a tuningé volt a főszerep, és milyen remek móka lett belőle! Rengetegen eljöttetek, aminek nagyon örülünk, és bár a bejutást lelassította a nagy számú látogató, dolgozunk rajta, hogy legközelebb zsírozott csapágygolyóként csusszanjon be mindenki a Hungexpo területére.

Ha már szó esett a tuningról, essen szó az autószeretet egy másik csodálatos műfajáról, a veteránozásról. Hiszen szép dolog egy turbóval hegyesre húzott BMW E46, de milyen szép egy eredeti fényét őrző BMW E9 is! Mi a Totalcarnál mélyen hiszünk a virágozzék minden virág elvében, tehát a június 19-én vasárnap a krómozott lökhárítók, a karburátorok és korai befecskendező rendszerek, meg úgy egyáltalán a klasszikus autózás a téma. És a legjobb az egészben, hogy ismét lehetőség lesz autóztatásra. Szóval tulajdonosok, itt a lehetőség!

Autóztatnál? Jelentkezz!

A június 19-i Parkoló Parádén megint lesz autóztatás! Jelentkezni a szöveg alatti gombra kattintva lehet, a tematikába illő autóval, egy form kitöltésével. Június 5-ét követően a jelentkezők közül kiválasztunk negyvenet. A gumiégetés ilyenkor sem jó ötlet, de a motor hangját, illatát és rezgéseit itt és most megmutathatod, úgyhogy: várunk szeretettel!

Vettem részt autóztatáson korábbi PP-n, és csodálatos élmény, úgyhogy minden régiautósnak melegen ajánlom, mert hatalmas buli sofőrként. Terápia helyett kéne felírni, mert ennyi szeretet, baráti visszajelzés és öröm nincs máshol. Az esemény 14:00-től este nyolc óráig tart, de hogy ne üljön senki hat órát egyhuzamban a volán mögött, szünetet is lesz. De az sem az unalom ideje, mert jön a Mesterkurzus, előadó a Minis körökben jól ismert, és a restaurálás, a veteránozás világában igen tapasztalt Linczmayer Balázs lesz. A téma? Természetesen a régi autók felújításáról lesz szó, értékmegőrzésről és -teremtéséről. Akár van már valami régi vasad, akár még csak álmodozol róla, érdekes lesz!

Aki vendégként autóba ülne, attól sem kérünk sokat, csak annyit, hogy a passzázs területére lépés előtt a helyszínen regisztrálja magát kollégáinknál. Erre terveink szerint közvetlen az ajtó előtt lesz lehetőség, és arra is figyelünk majd, hogy ne legyünk többen a mozgó autók körül, mint ahányan elférünk. Így elképzelhető, hogy néha nem tudtok bemenni, de hat óra rengeteg idő, mindenkire sor kerül, és néhány autót be is mutatunk majd a résztvevők közül.

Persze eközben a parkolóban és a kövezett területen a szokott örömünnepre számíthattok, gyerekprogramokkal, kiállított autókkal, mókával-kacagással, a világ dolgainak mély, vagy épp csak kellemesen felületes megvitatásával, ahogy az lenni szokott. Terveinkben ezúttal a tematikához illő zene is szerepel, de a lényeg úgyis ti vagytok. Bár a klasszikus autóké a főszerep, nemcsak azzal lehet jönni. A Parkoló Parádé továbbra is mindenkit szeretettel vár, akár céges Octaviával, akár telepi Ladával, akár Nissan Skyline-nal érkezzen. Bővebb információkat lentebb, vagy ide kattintva olvashatsz!

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük mindenkinek, hogy ennyien látogattátok meg a rendezvény! Külön soha el nem múló hálánk az autóztatóknak!

 

A következő, 37. Parkoló Parádé 2022. szeptember  11.-én, vasárnap lesz a Hungexpo területén.

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

  • Mesterkurzus 
    Helyszíne: 3-as fogadó
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
    10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2022.09.11. 11:30-ig 1200 Ft/fő (szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1750 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felsőn vannak, ami majdnem pont a 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel vagy 250 forintnyi jeggyel veheted igénybe. A konkrét menetrendet ide kattintva találod.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Erre még mi sem számítottunk: Parkoló Parádé 36.
Ezen a bulin nem csak támasztottuk az autókat, ó, dehogy. És meglepetés is volt, nem kicsi.
Itt az öreg autó dicsőség
Idei második Parkoló Parádénk főszereplői a veteránok voltak, amelyek ismét bizonyították, hogy egy autó nem feltétlenül vén attól, hogy koros.