Figyelem! Újra lesz TC Tréning, és már jelentkezni is tudsz!

2023.05.27. 12:07

Itt a csodálatosan szép idő, egyre jobban esik autózni egy jót a szép, vidéki utakon. Most tehetsz érte, hogy akár nyáron, akár télen kevésbé érjen váratlanul egy necces szituáció. A balesetveszélyes szituációk kivédésében sokat segít egy vezetéstechnikai tréning, mi pedig most szerveztünk is egyet, ami idén már a második. A TC Tréning idei második fordulója ismét a Hungaroringen, a Groupama Tanpályán lesz, június 10-én. Alább már jelentkezni is tudsz!

Hol is lesz?

Az előző évekhez hasonlóan a tréningnek idén is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevők hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Ráadásul a szokásoknak megfelelően idén is részt vesz az eseményen a Totalcar két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást.

Új, tematikus lebonyolítás

Azért, hogy a tréning még jobb hangulatban teljen, idén igyekszünk a hasonló kategóriába tartozó autókat egy turnusba terelni: ezúttal mindennapi autókat, illetve villanyautókat várunk. A második, június 10-én megrendezett TC-tréningen az alábbi beosztás szerint várjuk a jelentkezőket:

Első 30 fős turnus: A hétköznapok lovagjai - 1

Második 30 fős turnus: Elektromos autók

Harmadik 30 fős turnus: A hétköznapok lovagjai - 2

Mennyit kell fizetnem és mit kapok a pénzemért?

Mivel idén 25 éves a Groupama Tanpálya, az árakat is ehhez igazítottuk: a részvétel egységesen 25 000 forint.

Milyen autóval jöhetek?

Kérjük, a jelentkezésnél vedd figyelembe a turnusok tematikus beosztását! Fontos, hogy a jármű műszakilag legyen rendben, legyen üzembiztos, és ne legyenek benne széthagyott kacatok, amik az utastérben röpködhetnek manőverezés közben. A gumik állapota, profilmélysége is legyen megfelelő. Az sem baj, ha nincs blokkolásgátló vagy menetstabilizátor, instruktoraink az autó adottságaihoz igazodva mondják el a végrehajtás módját.

Helyszín

A Hungaroring belterületén, a pályán belül működő Groupama Tanpálya. Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Praktikus tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

Jól hangzik? Itt tudsz jelentkezni:

Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként!

Jelentkezni az alábbi linkeken tudtok:

TC Tréning: A hétköznapok hősei 1 – 9:00-11:00 (MEGTELT)

TC Tréning: Elektromos autók – 11:00-13:15

TC Tréning: A hétköznapok hősei 2 – 14:30-16:30  (MEGTELT)

Mindenkit várunk szeretettel!