Villanyautód van? Tanuld meg velünk biztonságosan vezetni!

2023.06.02. 12:46

A jelentkezéshez kattints ide!

Kedves villanyautósok!

Bár a villanyautó is csak autó, sok mindenben különleges: nyomatékosabb, nehezebb és a súlypontja is más, mint egy belső égésű testvérének. Éppen ezért a Totalcar idei második vezetéstechnikai tréningjén külön turnust szervezünk nektek, hogy személyre szabott tippeket és trükköket kaphassatok a Groupama Tanpálya hozzáértő instruktoraitól!

IMG 3750

A program

A jelentkezőket három csoportra osztjuk. Az egyes csoportok ezután párhuzamosan, egymást váltva gyakorolhatnak a Groupama Tanpálya három, speciális műgyanta borítású pályáján.

  • Az első pályán egy rántópad segítségével élheted át milyen, mikor megcsúszik a hátsó tengely. Ha ilyenkor is uralmad alatt tudod tartani az autód, bónuszként csúszás közben még néhány vízfalat is ki kell kerülnöd.
  • A második pályán szlalomozás közben gyakorolhatod a vezetést alacsony tapadási körülmények között.
  • A harmadik pályán pedig egy 140 méter hosszú íves emelkedőn kell a tapadáshatáron egyensúlyoznod, hogy sikeresen abszolváld a feladatot.

Milyen autóval jöhetek?

Bármilyen villanyautóval jöhetsz! Fontos azonban, hogy a jármű műszaki állapota, a gumik profilmélysége megfelelő legyen. A széthagyott kacatokat pedig, – amik az utastérben röpködhetnek manőverezés közben – inkább hagyd otthon.

Jól hangzik! Hol, mikor?

Helyszín: Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya (találkozás a Hungaroring főbejáratánál)

Időpont: Június 10. 11:00-től 13:15-ig.

Ár: 25 000 Ft.