Tudtad, hogy SUV-s TC Tréninget is hozhat a Mikulás?

2023.11.20. 13:33

Felkészültebben vágnál neki a csúszós utaknak, a nyirkos időnek és a hidegben közlekedésnek? Az a remek hírünk, hogy pont lesz még idén egy TC Tréning, ahol gyakorolhatsz! Sőt, a hagyományos oktatás mellett a legutóbbi alkalom hatalmas sikere miatt ezúttal is indítunk speciális, offroad képzést, ahova kimondottan összkerekes SUV-ket, hobbiterepjárókat és crossovereket várunk. Idén már csak ez az egy TC Tréning lesz, úgyhogy gyere te is december 9-én a Groupama Tanpályára.

Arról, hogy miért király az offroad tréning, és miben más, itt írtunk bővebben:

Update: a két hagyományos csoport betelt, viszont az SUV-s, speciális tréningre még van pár üres helyünk!

Az évek során az esemény alapjai maradtak hasonlóak: Groupama Tanpálya, több kisebb csoport, sok élmény és sok tanulás. Ha még nem voltál, de minden részletre kíváncsi vagy, mielőtt jönnél, akkor remek helyen jársz, ebben az anyagban minden fontos infót megosztunk.

Hozhatja a Mikulás

Mivel az idei utolsó tréning időpontja, vagyis december 9-e csak pár nappal van 6-a után, kiváló ajándék lehet egy szeretted számára, ha megkéred Joulupukkit, hogy hozzon TC Tréninget. Ez nem csak azért remek ötlet, mert nyilvánvalóan kedves gesztus, hanem azért is, mert hasznos: egy vezetéstechnikai tréning mindenkinek hasznára válik.

Hol?

Az előző évekhez hasonlóan a tréningnek idén is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevők hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Ráadásul a szokásoknak megfelelően idén is részt vesz az eseményen a Totalcar két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást.

Praktikus tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

Már csak az SUV-sre van helyünk

A délutáni csoportba azonban csak SUV-ket, vagyis hobbiterepjárókat várunk. Kérlek vedd figyelembe, hogy ide kizárólag összkerékhajtású autók jöhetnek. Utóbbi azért fontos, hiszen ezúttal az egy hosszabb tréning lesz, több olyan feladattal, amit kimondottan összkerekes autókra szabtak.

A  hobbiterepjárósra csoportba 20-an jöhettek, a helyek viszont fogynak . A két hagyományos csoport betelt.

Milyen feladatok lesznek, mit lehet gyakorolni?

A SUV tréning hosszú és komplex: egyórás elméleti oktatással indul, ahol szó lesz a hobbiterepjáról vezetési sajátosságairól is. A másik két csoport feladataihoz hasonlóan itt is lesz rántópad, lejtmenet és hegymenet. Ezt egészíti ki a Hungaroring Cross pályás gyakorlás és az erdei vezetés.

Mennyit kell fizetnem és mit kapok a pénzemért?

A SUV tréning 55 ezer forintba kerül. Utóbbinál az indokolja a többletet, hogy jóval hosszabb tréningről van szó, amiben helyet kapnak speciális, összkerekes autókhoz igazított feladatok is.

Milyen autóval jöhetek?

Fontos, hogy a jármű műszakilag legyen rendben, legyen üzembiztos, és ne legyenek benne széthagyott kacatok, amik az utastérben röpködhetnek manőverezés közben. A gumik állapota, profilmélysége is legyen megfelelő. Az sem baj, ha nincs blokkolásgátló vagy menetstabilizátor, instruktoraink az autó adottságaihoz igazodva mondják el a végrehajtás módját. Az SUV-s tréningre csak összkerekes autókat várunk, hiszen speciális feladatok is lesznek majd.

Jól hangzik? Jelentkezni itt lehet:

Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként! Fontos, hogy a megjelölt időpontok a tréning kezdetére vonatkoznak, tehát akkor már kezdünk. Arra kérünk, hogy a gördülékeny lebonyolítás miatt a kezdési időponthoz képest nagyjából 30 perccel korábban érkezz a főbejárathoz, ahonnan csapatosan megyünk majd el a tanpályáig. A kezdési időpontokat már így írtuk ki, tehát a például a 8:30-kor induló csoport esetén elég ekkorra megérkezned, az eligazítás 9-kor indul.

Jelentkezni az alábbi linken tudtok:

Totalcar reggeli tréning – 8:30-10:45 - BETELT!

Totalcar délelőtti tréning – 11:00-13:15 - BETELT!

Totalcar SUV tréning (csak összkerékhajtással!) – 12:00-16:30

Mindenkit várunk szeretettel!