Megtudtuk ki ül a W8-ban és W12-ben ? államtitkárok autói

2008.03.18. 11:44


Küldve: 2008. március 12. 7:18

Címzett: Weszely Balázs

Tárgy: titkarauto

Hello!

Állami szférában dolgozom, gyakran látom egyik-másik államtitkárt. A W8-cat Baja Ferenc jár, maga vezeti. Nagyon mókás, mert alig látszik ki a kormány mögül...

Magyar Bálintnak sofőrje van, és leginkább egy egyszerű ford Mondeóval fuvarozzák.  Időnként egy alap skoda Octaviával (nem RS). Ennyiről tudok.

 

Küldve: 2008. március 12. 9:17

Címzett: Weszely Balázs

Tárgy: titkarauto

A W12-es Passatban Horn Gábort szoktam látni.

Üdv

 

Feladó: Máté

Küldve: 2008. március 12. 11:43

Címzett: Weszely Balázs

Tárgy: titkarauto

Üdv!

Annyi a kérdésem a "Nem mondják meg, kinek mije van a pénzünkből" című cikkel kapcsolatban, hogy: úgy gondolja a tisztelt szerző, hogy az országot "irányító", jó, ez tényleg túlzás, de ezt a címet bitorló jómunkásembereknek kormányzati Suzukikkal kellene szaladgálniuk? A drága luxusautópark megvásárlása, frissítése és fenntartása néhány százmillióba kerül évente. (Saccra) Kb. havonta ennyi pénzt szórnak hülyeségekre, kampányolnak, reklámozzák magukat, népszavaznak, ilyesmi. Na az a felesleges pénz. Jól is néznénk ki, ha Chevrolet Aveokkal meg Sparkokkal mászkálnának. Csak 160 magas és max. 60 kilós sofőröket, meg testőröket alkalmaznának, hogy elférjen a kocsiban a politikusúr.

Félreértés ne essék, én is haragszom rájuk, színtől, oldaltól függetlenül, de nem a szolgálati kocsi a legnagyobb gond.

Üdv,

További jó munkát, olcsóbenzin-gőzt és politikamentes TC-t!

Máté

 

Kedves Máté,

Nyilván nem a szolgálati autó a legnagyobb gond. Ez csak egy kis gond, de ezt a legegyszerűbb orvosolni. A három fő közjogi méltóság tényleg járjon komoly cirkálóval, de most őszintén: miért ne járhatna Baja Ferenc Suzuki Swifttel? Hogy hogy nézne ki benne? Például felérné a kormányt.

Horn Gábornak minek is a Passat? Beleakadna a szakálla a Swift klímagombjába?

Szeretem a nagy autókat, nekem is elég nagy autóm van. Elmentem a kereskedésbe és megvettem, azon a pénzen, amit munkával megkerestem. Ha így vesz egy politikus autót, az ő dolga, mivel jár.

A magyar állam az egyik legdrágább Európában, és az autók egyszerre tünet és betegségi ok. Igen, mesélje csak el Horn Gábor, Magyar Bálint és Baja Ferenc, mi bajuk a Swifttel, érdeklődve várjuk. Szánalmas banánköztársaság-érzés ez, hogy egy csóró országban a politikusoknak drága autókkal kell járniuk. A két méternél magasabb politikusok is elférnek egy Swiftben, csak hátra kell tolniuk az ülést.

És ha a miniszterelnöki hivatal továbbra sem árulja el, melyik államtitkár mivel jár, csak olvasóinkra támaszkodhatunk: reméljük, egyszer ki tudjuk rakni a szép magyar politikusi autóparkot, ami a mi pénzünkből épül, az ő rongyrázásukért. És ez természetesen a legkevésbé sem kormánypárti-ellenzéki reláció.

Üdvözlettel:

Winkler Róbert
főszerkesztő
TotalCar.hu