Autó-hifi, de melyiket válasszam?

2008.04.15. 18:05

Hangtuning, autó-hifi, erősítő, mélynyomó... Bár nekem, személy szerint nem lopta be a szívembe magát a hangtuning, még élénken élnek bennem a háromnapos tuningshow emlékei, azért szívesen segítünk ilyen témában is.

Árpád kérdésére Papp Tibor kollégánk válaszolt:

Feladó: Árpád

Küldve: 2008. április 1. 20:40

Címzett: Busánszky Lajos; Bazsó Gábor

Tárgy: udimension

Tisztelt Busánszky Lajos Úr!

A nevem Árpád. Még meg nem lévő autómba szeretnék majd egy hang rendszert építeni. Természetesen nem kérhetem hogy ennek kivitelezésében segítségemre legyen, csupán arra szeretném kérni, mivel Ön már talán találkozott ezekkel a termékekkel alkosson véleményt a vételi árról:

1. A hangszóró
2. Az erősítő
3. A mélysugárzó/p>

Ezért a szettért most igen kedvező áron juthatnék hozzá, de kizárólag akkor szeretnék verle foglalkozni, ha Ön azt válaszolja, hogy a somogyi féle hangszóróknál leírhatatlanul jobb-szebb a hangja. Az érték 70e ft.

Válaszát előre is megköszönöm.

Tisztelettel:
Árpád

Kedves Lajos!

Sajnos Busánszky Úr már nem dolgozik itt, de dolgozik itt más.

Szóval, mindenképpen érdemes elmenni, hátha van a cégnél demófal, ahol meg tudja hallgatni - még mielőtt a netről megrendeli. Abban biztos lehet, hogy az autóba építve más lesz a rendszer hangzása, de legalább azt kiszűrheti, ha vészesen nem tetszik a hangja. Természetesen ennyiért ne számítson arra, hogy valami über-audiofil cucc, bizonyos fajta zenék nem fognak jól megszólalni, de a tipikusan a kocsiban hallgatot zenékre valószínűleg jó.

Tehát meg szabad venni, de arra ügyeljen, hogy valódi garanciát adjanak rá!

Üdv:
Papp Tibor

Ha Ön is jártas hangtunigban, írja meg tanácsát ide!