V70 szőrözés

2008.05.29. 17:20

Feladó: Dávid
Küldve: 2008. május 29. 14:09
Címzett:Papp Tibor
Tárgy: volvo v70 20d

 Üdvözletem !

Én a szőrözős olvasó vagyok.
Az oké, hogy lefordították a menüt magyar nyelvre de a fénykép tanúsága szerint a Lane departure warning (sávelhagyásra figyelmeztetés?), hogy, hogy nem sikerült magyarra?
Illetve nem igazán láttam utalást a stabilitásra. (vak volnék?) Lévén méretes kombi autó, milyen a stabilitása? Kanyarban? Jávorszrvasnál?
Egyébként a cikk akárcsak annak alanya kiváló.
Volt szerencsém egy V40 20d -t vezetni minap. Hát mesés.

Tiszteletem:

Dávid

 


Köszönet a kedves szavakért. Amit hiányolt: a V70 stabil, nagy a tengelytáv, kicsit feszesek stabilizátorok (valószínűleg ezért ráz egy kicsit a keresztbordákon, mint írtam), az összhatás egy kellemes túraautóé. Ez azt jelenti, hogy egy átlagautós kívánalmainak többszörösét tudja, a többit meg az elektronikus stabilizálás teszi hozzá.

A szőrözéssel kapcsolatban: valóban, a lefotózott képernyőn van egy angol nyelvű menüpont. Szerintem egyszerűen azért, mert a Lane Departure Warning magyarul kb így hangzana: sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, vagy valami hasonló...ennyi betű csak több sorban férne el. A többi viszont tényleg magyarul van, esküszöm:) A magyar nyelv sajna kevésbé tömör, mint az angol.

Üdvözlettel:
Papp Tibor

Kedves Dávid!