Nem érti...

2008.06.12. 16:14

Egyik olvasónk - nevezzük Péternek - fantáziáját megmozgatta a fogasztáscsökkentőkkel folglalkozó cikkünk: 

Feladó: Péter
Küldve: 2008. június 12. 13:46
Címzett: Gulyás Gusztáv
Tárgy: magyarcsoda

 Tisztelt szerkesztőség!


Felkeltette figyelmemet az Önök által reklámozott termék. Az lenne a kérdésem, hogy menyi lenne az ára, milyen métékű a fogyasztás csökkentése, és milyen garancia van arra, hogy működik? Hogy pontosítsak, egy 1997-es Opel Astra Caaraván 1,6 16v motorral felszerelt járműről lenne szó, aminek a jelenlegi fogyasztása.6,5l/100 km országúti, 8,5-9/100 km városi, 7,5-8/100 km vegyesben.

Köszönettel: Péter

Kedves Péter!

Szomorú hírem van: a sörösdoboz, a kínai strandpapucs és a fogpiszkálók semmilyen, általam ismert elrendezésben nem alkalmasak az Astra fogyasztásának csökkentésére, ezért szerkesztőségünk nem is forgalmazza a „magyar csoda” néven emlegetett eszközt.

A cikkben pont arra próbáltam rávilágítani, hogy érdemes némi egészséges bizalmatlansággal szemlélni és józan paraszti ésszel még egyszer átgondolni a fogyasztáscsökkentő csodacuccokkal (továbbá a péniszhosszabbítókkal, fogyasztótablettákkal, valamint a rézből készült varázsingákkal) kapcsolatos dolgokat. Nem kizárt ugyanis, hogy az Ön vágyait kihasználva egyszerűen be akarják csapni. Kérem, ne hagyja magát!

Üdvözlettel:

GG