Tökéletes időzítés

2008.08.26. 16:29

Feladó: Zoltán
Küldve: 2008. augusztus 24. 3:02
Címzett: Csikós Zsolt
Tárgy: cb1300xjr130

 

Szia!

Nagyon jó volt a cikked, mindig szeretem olvasni, amit te írsz, van stílusod és érzéked hozzá.

Azért is írok, mert ez az időzítes egyszerűen tökéletes volt számomra. Délelőtt elmentem egy motorkereskedésbe megnézni mind a kettőt, hogy élőben és közelről is össze tudjam hasonlitani őket. Nagyon nehéz, mert mind a kettő jó gép és nagyon hasonlóak, de valamiért nem tudom megmagyarázni, miért, egy belső hang egy belső érzés mindig egy picit a CB fele tologat.

Szóval hazajövök a kereskedésből még mindig homályos aggyal bekapcsolom a computert és mit látok? A cikkedet, (3-szor olvastam el) amire száz éve várok hogy valaki hasonlítsa már össze őket az én ízlésemnek megfelelően. Nekem van egy Yamaha T-Max robogóm, ami nagyon jó, pláne a pakolhatósága, és semmi problémám nincs vele. De már elég régóta gondolkozom lecserélni, vagy egy második motort venni mellé. És pontosan ezen a kettőn gondolkozom amiről írtál és ugyan azok jártak a fejemben, ami neked erről a két motorról. És most azt hiszem, megadtad nekem a kegyelem döfést, hogy a CB mellet döntsek.

Sajnos már új, naked CB-t nem tudok venni mert (én Ausztráliában élek) ide csak a fejidomost hozzák be 2007 Januar 1-től, de még meg lehet csípni egy-két alig használt, jó állapotút kevés kilométerrel, mert ez a kategoriát általában az idősebbek veszik, hogy emlékezzenek a régi szép időkre, nem a mostani műanyag világra.
Köszönöm még egyszer a cikkedet, nagyon nagy segítség volt nekem.

Zoltán

Szia Zoltán!

Hű, ez nagyon jó! Egy hónapja spájzoltam a cikket, egyszerűen soha nem volt időm, hogy megírjam, úgy látszik a gondviselés keze...

Nagyon szép az idomos változat, nekem talán még jobban is tetszik.

Széles utat, gumifákat!

Üdv
Cs. Zs.