Aki segíthetne, szökésben van

2008.09.04. 14:15

Feladó: David
Küldve: 2008. szeptember 3. 13:18
Címzett: Winkler Róbert
Tárgy: tuning
 


Tisztelt Winkler Róbert!

Érdeklődni szeretnék hogy létezik-e olyan cég, ami autók átalakításával foglalkozik (tuning, optika) és az átalakításért nem, vagy csak minimális összeget kell fizetni, cserébe felragasztják a kocsira a logót, és tuning kiállításra kell járni, mert van egy V-ös 2.0-res Golf-om és szeretném átalakítatni.

Hi,

amióta az Il Ferro vezetőit körözik, nem hiszem, hogy akadna ilyen cég.

Gondolj csak bele: hol térül meg a pár millás átépítés azzal, hogy Te furikázol vele a városban és néhány kiállításon is ott vagy. Az Il Ferro-féle cégeknek még a matrica sem térült meg, pedig az kicsit olcsóbb, mint egy rendes tuning. És tényleg több ezer autónak kellene szaladgálnia, hogy annak legyen hirdetési értéke. Annyiból már egész jól lehet hirdetni tévében, főműsoridőben, pár évig.

Amire még lehet esély, szerintem, hifi-demóautó, de ezek sokkal  kevésbé tudományosan zajlanak. Szóval, ha ismersz valakit, és jó haverod, valami hifista cégnél, akkor esetleg...de így, az utcáról bemenve?

Esetleg, volt az egyik tévén, tán a Cool-on, valami műsor, ahol így puszira megcsináltak autókat, ha létezik még. De lehet, hogy őket is körözik már.

Sajna ebbe a tuningba csak beleönteni lehet a pénzt. Többnyire akkor kezdenek bele, amikor a kocsi összetörik, mert akkor úgy is költeni kellene rá, akkor meg már mindegy, a tuningcuccok olcsóbbak, mint a gyári alkatrészek.

De pusztán ezért ne zúzd le a Golfot.

Üdv:
Pt